Cartea lui Ciucă există! PNL Timiș anunță prezentarea oficială a cărții scrise de președintele partidului/Video

Volumul scris de Nicolae Ciucă, actualul președinte al Partidului Național Liberal, are acum un site și film de prezentare oficial, ne anunță reprezentanții filialei locale a liberalilor. Reclama la volumul ”În slujba țării”, alături de imaginea lui Ciucă, a fost prezentată intens pe billboard-urile de reclamă de pe mai multe drumuri încă din tipul campaniei electorale pentru alegerile locale, fiind chiar subiect de contestație electorală, cu interziceri și reveniri ale Birourilor electorale.

Îmi iubesc țara și nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaș în slujba României, e să îmi apăr patria. Și asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată și cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla și oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim”, este motto-ul care stă la baza site-ului creat special pentru acest proiect editorial.

Prezentarea poate fi găsită pe internet, la adresa https://nicolaeciuca.ro/in-slujba-tarii/ .

Paginile acestei cărți sunt despre mine. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic. Sunt despre viața mea, cea din spatele pupitrului, microfonului sau televizorului, despre experiențele mele personale și profesionale, dar și despre viziunea mea pentru România viitorilor ani”, este mesajul transmis de fostul militar, actual politician.

Odată cu pagina respectivă a fost realizat și un scurt filmuleț de prezentare.

 

 

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

5 comentarii pentru acest articol

Dan a spus: (septembrie 5th, 2024 at 12:49 )

Asta a batjocorit tara la greu. Nici sa duca o fraza pana la capat nu-i in stare. Ma uit ce generali au americanii, ucrainienii, cehul acela ce e presedinte, etc. Iar noi ne laudam cu tantalaul asta, cred ca tot Nato s-a minunat cum am putut trimite un astfel de individ la ei.

ChatGPT.com în slujba țării ! a spus: (septembrie 5th, 2024 at 13:39 )

„Patria noastră, România, nu este doar un loc pe hartă, ci este moștenirea pe care am primit-o de la strămoși, păstrată cu sânge și sacrificii de-a lungul secolelor. Este locul unde ne-am născut, am crescut și am învățat să fim români. Fiecare bucată de pământ, fiecare piatră și fiecare râu poartă în sine amintirea sacrificiilor celor care au luptat pentru libertatea și independența noastră.
Pentru noi, militarii, datoria față de patrie nu este doar o obligație scrisă în legi și regulamente, ci o chemare profundă, o onoare pe care o purtăm în sufletele noastre. A servi România înseamnă a ne pune viața în slujba idealurilor care ne definesc ca națiune: libertate, demnitate și suveranitate. În fața oricărei amenințări, fie ea internă sau externă, datoria noastră este să ne ridicăm în apărarea țării, fără ezitare, fără teamă, ghidați de curaj și de spiritul de camaraderie.
Datoria militară nu este doar o profesie, este un angajament de viață. Este o promisiune pe care o facem nu doar față de noi înșine, ci față de poporul român, față de familiile noastre și față de generațiile care vor veni. Prin pregătirea noastră zilnică, prin antrenamentele riguroase și prin disciplină, ne asigurăm că suntem gata oricând să răspundem chemării patriei.
Suntem conștienți că libertatea noastră a fost câștigată cu mari sacrificii și că nimic din ceea ce avem astăzi nu este garantat pentru totdeauna. De aceea, datoria noastră este să fim vigilenți, să fim uniți și să fim pregătiți să apărăm cu prețul vieții tot ceea ce iubim și prețuim.
Patria este mai presus de orice interes personal. În fața datoriei militare, toate ambițiile și dorințele individuale devin secundare. Ceea ce contează este binele colectiv, siguranța națională și viitorul României. Fiecare dintre noi, purtând uniforma Armatei Române, suntem chemați să ne facem datoria cu demnitate, onoare și loialitate.”

Merge, nu?

Un ostaș în slujba de prohodire a țării a spus: (septembrie 5th, 2024 at 23:48 )

Din perspectivă istorică, ajungerea lui Ciucă la vârf trebuie privită ca un simptom, necum ca o întâmplare. O „încununare” a haosului. El este simultan exemplul colapsului a trei sisteme:
– al armatei (cât de ușor se ajunge general!)
– al sistemului de educație-cercetare (prin teza plagiată)
– al politicului (prin neavenirea lui aproape completă la acest domeniu) și în special al ideii de liberalism românesc, indiferent de nuanțele lui doctrinare.
Puțini demnitari pe globul ăsta pot trece atât de natural și involuntar de la starea la somn la starea de stand up comedy. Și pe bani atât de mulți (ai noștri, binețnțeles). Păcat că e un umor negru, profund negru, care ne întunecă viitorul.

Radu a spus: (septembrie 6th, 2024 at 13:21 )

Motto:
“Țara arde și baba se piaptănă”
(Zicală românească)

Nicolae Ciucă nu-i în stare să articuleze două cuvinte si este greu de crezut că el ar fi in stare scrie o carte despre sine intitulată „Un ostaș în slujba țării”. De aceea, în cazul lui Nicolae Ciucă se potriveste perfect proverbul „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“.
(Vezi: https://www.catavencii.ro/un-impostor-in-slujba-tarii/)
Chiar în titlul cărții nepublicate „Un ostaș în slujba țării” afișat încă din luna mai pe panouri uriase care domină drumurile țării de parcă am fi în Coreea de Nord, s-a strecurat un pleonasm. Prin definitie, „ostaș” înseamnă o persoană care slujește în armata unei țări. De aceea, poate că înainte Ciucă trebuia să consulte „Dicționarul ortopedic” al colegei sale de partid Alina Gorghiu. (Ministra Justiției, Alina Gorghiu a făcut o gafă într-o emisiune radio, unde a încurcat termenii ”ortopedic” și ”ortoepic”: „Acum avem varianta de feminin la ministru, în dicționarul ORTOPEDIC și ortografic al Limbii Române”):
(Vezi: https://www.g4media.ro/video-alina-gorghiu-confuzie-ridicola-intr-o-emisiune-radio-referindu-se-la-doom-acum-avem-varianta-de-feminin-la-ministru-in-dictionarul-ortopedic-si-ortografic-al-limbii-romane.html)
Prin urmare, lăsând gluma de-o parte, expresia „Un ostaș în slujba țării”, este un pleonasm. Din acest motiv, dar si din altele, titlul cărții lui Ciucă netipărită încă ar putea fi formulat mai simplu simplu „Un ostaș”:
(Vezi: https://www.cotidianul.ro/un-ostas-si-cam-atat/)
Acum in clipul de promovare a cărții sale inexistente Nicolae Ciucă a optat pentru titlul ”În slujba Țării”, renunțând tocmai la ceea ce îl defineste „Un ostaș”. Apoi, pe cine interesează o carte cu aspecte din viata personală a ostașului Nicolae Ciucă , atâta timp cât intrând în politică, acesta s-a dovedit a fi o nulitate în calitatea de premier si de presedinte al senatului. Ba mai mult, individul Nicolae Ciucă mai are o uriasă problemă nelămurită legată de plagiatul tezei sale de doctorat, pentru care orice om politic onorabil ar trebui să facă un pas în spate, la fel ca în țările civilizate.
(Vezi: https://www.edupedu.ro/tag/plagiat-nicolae-ciuca/)
Constient ca nu are sanse sa ajunga in turul 2 , Nicolae Ciucă s-a oferit să renunțe la cursa pentru Cotroceni, dacă partidul găsește alt candidat mai bun.
(Vezi: https://adevarul.ro/politica/tensiuni-in-pnl-nicolae-ciuca-ar-fi-dispus-sa-2385810.html)

@Radu a spus: (septembrie 6th, 2024 at 15:47 )

Da’ de ce nu și-a pus înainte de a așeza în fotoliul de șef PNL această întrebare simplă: „Sunt eu oare cel mai bun din PNL și cel mai îndreptățit să ocup această funcție?” Ce gândire de militar e aia care-ți spune să sari din tranșee la atac și abia după ce ajungi în față cu inamicul te gângești că nu a fost cel mai bun moment de a ataca?
Dacă a jucat involuntar rolul de iepure pentru Ciolacu, e ca și cum la Nassyria toți Scorpionii roșii s-ar fi predat la prima adiere cu aromă de șaormă venită dinspre insurgenții irakieni. Pentru Ciolacu e perfect cu Ciucă, pentru că în turul 2 (în care Ciucă nu va ajunge), va avea voturile comunelor cu primari peneliști, la schimb cu menținerea PNL la guvernare. Dacă Ciucă se va juca cu polul dreptei, extinde compromiterea și asupra USR și tot PSD-Ciolacu câștigă.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită din ocolitoarea Timișoarei. De asemenea, estimările inițiale ale traficului, chiar înainte de Inaugurare, au făcut CNAIR să analizeze extinderea la patru benzi a Centuri Nord, anunță Alfred Simonis, viitorul președinte al Consiliului Județean Timiș.  “Continuăm proiectele de dezvoltare a infrastructurii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi
iuliustown-primark

Politica vezi arhiva Politica

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala Timiș ne anunță, la o zi de la eveniment, despre acest lucru și că la ședința respectivă au participat aproape 1.200 de delegați liberali din toată țara, printre care s-au aflat și delegația liderilor din Timiș, fără a preciza despre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri, români, străini, etc, au devenit parteneri şi competitori într-o competiţie extrem de interactivă, Campionatul Judeţean de padel. După şase luni de competiţie şi odată cu venirea toamnei, se vor număra campionii. Sâmbătă, la Padel Center nu vorbim doar despre o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Moarte teribilă pentru un timişean în propria gospodărie

La data de 17.09.2024, în jurul orei 17:00, polițiștii orașului Recaș au fost sesizați cu privire la faptul că, în satul Nadăș, un bărbat s-ar fi accidentat în timp ce efectua treburile gospodărești cu un polizor. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv, un bărbat de 60 de ani...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Moarte teribilă pentru un timişean în propria gospodărie
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

Spaniolii de la FCC Construcction vor face calea ferată spre Aeroportul Internațional Timișoara

În urma licitației organizate, spaniolii de la FCC Construcction au fost desemnați câștigători ai contractului pentru realizarea unei căi ferate care să lege Aeroportul Internațional Timișoara de oraș, conform Economedia.ro. În total au fost depuse cinci oferte, iar suma alocată este de aproximativ 300 de milioane de lei. Deocamdată nu au fost depuse contestații la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Spaniolii de la FCC Construcction vor face calea ferată spre Aeroportul Internațional Timișoara

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă prin spectacole inedite și surprize speciale pentru întreaga familie. Check Art Festival revine în acest weekend, iar marionetele gigant, statuile vivante, mimii și bufonii sunt pregătiți să aducă arta mai aproape de public, în cele mai inedite forme ale sale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend
Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită din ocolitoarea Timișoarei. De asemenea, estimările inițiale ale traficului, chiar înainte de Inaugurare, au făcut CNAIR să analizeze extinderea la patru benzi a Centuri Nord, anunță Alfred Simonis, viitorul președinte al Consiliului Județean Timiș.  “Continuăm proiectele de dezvoltare a infrastructurii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi
Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri, români, străini, etc, au devenit parteneri şi competitori într-o competiţie extrem de interactivă, Campionatul Judeţean de padel. După şase luni de competiţie şi odată cu venirea toamnei, se vor număra campionii. Sâmbătă, la Padel Center nu vorbim doar despre o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean
  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce mai aproape de clienți micii producători agricoli.  Proiectul „Piața pe Roți” e o soluție inovatoare destinată să sprijine în continuare producătorii locali și să promoveze produsele tradiționale. Prin intermediul acestui proiect, fermierii și producătorii din localitățile situate la maxim 50...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda
Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas, organizat de Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare – CRIES. Acțiunea are loc în perioada 4-6 octombrie 2024, la Casa Tineretului din Timișoara. Hrana bună și cultura, artizani și producători locali din diferite regiuni ale țării, oameni preocupați...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas
Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere Club Timişoara. Care vă invită, pe gratis, la mişcare. În primul rând, pentru sănătate! Haltere Club Timișoara, în calitate de organizator, finanțat de Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte, în cadrul programului ‘Orașul în mișcare’ și a proiectului ‘În mișcare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Haltere Club invită timişorenii la mişcare!
Universitatea de Vest din Timișoara, împreună cu Ministerul Educației și Asociația Mediawise sunt parteneri în cadrul proiectului Teachers 4.0 Digital Age: Tackling Disinformation and Promoting Digital Literacy through Education and Training in European Classrooms – Profesori în era digitală 4.0: combaterea dezinformării și promovarea alfabetizării digitale prin educație și formare în clasele europene. Proiectul este finanțat din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UVT e partener în cadrul unui proiect care urmărește combaterea dezinformării
Șoferii pot acum să își seteze aplicațiile de navigare GPS pentru folosirea principalelor astfel de soft-uri, pentru a lua în considerare și Centura Sud. Noul drum, inaugurat de curând, a fost inclus în principalele astfel de aplicații. Drumul de centură Timișoara Sud este disponibil acum și pe aplicațiile de navigație GPS Google Maps și Waze....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Centura Sud Timișoara a fost inclusă în principalele aplicații de navigare rutieră
Nu vă faceți planuri pentru weekend. Sunteți invitați într-un loc special. Vineri, 20 septembrie, cu începere de la ora 20.00, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, festivalul Sunscape programează publicului o seară specială de muzică live alături de doi dintre cei mai prolifici artiști de sonorități experimentale din România, Emil Gherasim (Fluidian) și Manuela Marchiș....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Seară specială de muzică. La festivalul Sunscape vin artiștii Emil Gherasim și Manuela Marchiș
Top