Cate 1.000 de euro premiu pentru cei mai buni tineri cercetatori de la Politehnica

Universitatea Politehnica Timişoara a acordat premiile „Excelență în cercetare”. Acestea au revenit unor tineri care au obținut rezultate remarcabile în anul universitar 2016-2017.

Patru tineri cercetători de la Politehnică au fost recompensați cu Trofeul cercetării, o plachetă semnată de rectorul Viorel Șerban și un grant suport în valoare de 1.000 de euro pentru sprijinirea activității de cercetare. Este vorba despre:

  • Claudiu Tiberiu Albulescu, 37 de ani, de la Departamentul de Management al Universității Politehnica Timișoara. A a elaborat, în perioada 2016-2017, 18 lucrări științifice publicate în circuitul ISI ( International Scientific Indexing) și a finalizat, anul acesta, în calitate de director, un contract de cercetare finanțat de Ministerul Cercetării și Inovării în valoare totală de 547.000 de lei.
  • Emanoil Linul, 33 de ani, de la Departamentul de Mecanică și Rezistența Materialelor al UPT. A elaborat, în 2016-2017, 13 lucrări în circuitul ISI şi peste 86 de citări evidenţiate în platforma WOS – Web of Science și conduce, în calitate de director, un contract de cercetare obținut în competiția internă Proiecte de Cercetare Dezvoltare – Tineri Cercetători.
  • Emeline Andreea Gabor, doctorand al UPT, în faza de elaborare a tezei de doctorat în domeniul ingineriei chimice, s-a remarcat prin publicarea, în anii 2016-2017, 8 lucrări în reviste indexate ISI, la 5 dintre acestea fiind prim autor/autor corespondent.
  • Daniel Călin Moș, student la master în cadrul Facultății de Mecanică a UPT, a publicat, în 2016-2017, 5 articole științifice, dintre care unul într-o revistă ISI, și a participat în 3 granturi de cercetare.
Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

Aeroportul International Timisoara - 700px

Administratie vezi arhiva Administratie

Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

SCM-Poltehnicai

Meci cu miză pentru handbaliştii lui Poli la Bucureşti

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara sunt în București, deja, pentru meciul programat mâine (miercuri), de la ora 17,30 cu CSM București. Partida poate fi văzută și la televizor, fiind transmisă de TVR HD. Violeții se antrenează în această după amiază, iar mâine forțează obținerea unui rezultat pozitiv, care i-ar apropia de locul al doilea ce duce spre finala mică.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Meci cu miză pentru handbaliştii lui Poli la Bucureşti
CCIAT

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Raport Analize Imobiliare: Prețurile locuințelor se află la un nivel similar celui din 2010

În primul trimestru al anului în curs, proprietățile rezidențiale s-au apreciat cu 0,8% față de ultimele trei luni din 2018, potrivit celui mai nou recent raport de piață realizat de Analize Imobiliare. Nivelul actual al prețurilor solicitate de către vânzători se situează la un nivel apropiat de cel consemnat la începutul lui 2010, după declinul important consemnat în primii doi ani de recesiune (mai ales în 2008).
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raport Analize Imobiliare: Prețurile locuințelor se află la un nivel similar celui din 2010

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Peste 50 de studenţi de studenți de la Departamentul de Asistență Socială, Facultatea de Sociologie și Psihologie din Universitatea de Vest din Timișoara au participat la Seminarul organizat de către Penitenciarul Arad, cu tema „Rolul asistentului social în sistemul custodial”. Cu ocazia acestui eveniment, studenții au avut prilejul de a descoperi chiar în penitenciar aspecte din activitatea asistenților sociali și a celorlalți specialiști din departamentul psiho-social.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Studenții UVT au descoperit care este rolul asistentului social în Penitenciarul Arad
Timişoreanul Ion Răducanu, preşedintele executiv al Uniunii Naţionale pentru Progresul României – UNPR, a decis să demisioneze atât din funcţiile deţinute, dar şi să renunţe la partidul în cadrul căruia a activat în ultimii ani. Suprinzătoarea demisie vine la puţin timp după ce promitea 12.000 de voturi în Timiş pentru UNPR.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Demisie surprinzătoare în prag de alegeri. Fostul preşedinte al UNPR Ion Răducanu pleacă din partid
Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara sunt în București, deja, pentru meciul programat mâine (miercuri), de la ora 17,30 cu CSM București. Partida poate fi văzută și la televizor, fiind transmisă de TVR HD. Violeții se antrenează în această după amiază, iar mâine forțează obținerea unui rezultat pozitiv, care i-ar apropia de locul al doilea ce duce spre finala mică.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Meci cu miză pentru handbaliştii lui Poli la Bucureşti
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com