Arhiva pentru eticheta: gaz metan medias

Poli continua sa faca victime, in ciuda programului incarcat si a multor indisponibilitati

Poli continua sa faca victime, in ciuda programului incarcat si a multor indisponibilitati

Poli Timişoara reuşeşte imposibilul şi termină turul din play-out cu 4 victorii, 2 egaluri şi o singură înfrângere. În partida de joi cu Gaz Metan, se părea că gruparea violetă este mulţumită şi cu un punct, dar surpriza a venit pe final de meci.

BC Timisoara rateaza finala Cupei: 86-92 cu Gaz Metan Medias

Cupa României era un obiectiv principal pentru BC Timișoara, după ce în play-off-ul campionatului am căzut cu multipla campioană CSU Ploiești. Timișorenii aveau și șansa de-a juca acasă final four-ul Cupei, având suportul unui public entuziast. Din păcate, și această țintă a fost ratată, iar timișorenii se îndreaptă încet, dar sigur spre cel mai prost sezon din ultimii ani.

Gazul a ars sperantele alb-violete / FOTO

Echipamentele alb-negre nu le-au purtat noroc de această dată. Jucătorii lui Poli au părăsit Cupa României după meciul cu Gaz Metan Mediaș. Un contraatac fulgerător – exact de ceea ce se temea cel mai tare antrenorul Vali Velcea – a fost de-ajuns pentru a pune capăt speranțelor timișorenilor. Poli ar fi trebuit să aibă avantajul

Poli – Gaz Metan Medias, jocul in care alb-violetii isi vor exersa orgoliul

Ultima reprezentaţie a Politehnicii în acest an are loc joi, cu începere de la ora 18, pe arena “Dan Păltinişanu”, în faţa lui Gaz Metan Mediaş, într-un joc care contează pentru sferturile de finală ale Cupei României. Poli ar trebui să aibă avantajul terenului propriu în faţa echipei care a participat în premeieră în cupele

Stanciu: „Sansele, subiectiv vorbind, ar fi putin in favoarea noastra

Daniel Stanciu, managerul sportiv al lui Poli, este şi nu prea încântat de faptul că bănăţenii vor juca, în sferturile de finală ale Cupei României, contra prim-divizionarei Gaz Metan Mediaş. Stanciu ar fi dorit un adversar de genul FC Vaslui sau Oţelul Galaţi, echipe angrenate şi cupele europene.

Top