Concursul pentru funcția de director al Spitalului Județean Timișoara a fost anulat. Pentru a doua oară

Nu le-a reușit nici a doua oară. Mai încearcă! Concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean Timișoara a fost anulat din nou. Este a doua oară. De această dată a lipsit președintele Consiliului de Administrație, adică organizatorul concursului. Poate a treia oară va fi cu noroc.

În 21 iunie, cei doi candidați care și-au depus dosarele de candidatură pentru funcția de manager al Spitalului Județean Timișoara trebuiau să treacă prin proba eliminatorie, în fața Consiliului de Administrație al spitalului. Tocmai președintele acestui organism a lipsit, așa că tot concursul a fost anulat. Numele celor doi candidați? Reprezentanții spitalului transmit că nu le pot face publice, din moment ce aceștia nu au trecut de proba eliminatorie. Numai după proba eliminatorie x și y deveneau Ion și Gheorghe sau Marius și… ?
Ce e sigur, și pot să confirme și reprezentanții spitalului, concursul a fost anulat. Va avea loc un nou concurs atunci când decide Consiliul de Administrație, dacă reușește să își strângă toți componenții. Concursul a mai fost anulat o dată. Marius Craina a ajuns la finalul mandatului de trei ani, obținut prin concurs, în 17 decembrie 2017. Înainte de finalizarea mandatului a fost anunțată organizarea unui concurs. În 20 noiembrie, la întrunirea Consiliului de Administrație decizia a fost anulată deoarece s-a ajuns la concluzia că un nou concurs nu poate fi organizat până când postul nu este vacant. Marius Craina este acum manager interimar al Spitalului Județean Timișoara, numit de Ministerul Sănătății, până în luna septembrie a anului 2018, deci s-a organizat un nou concurs, nefiind director „plin”. Concurs care tocmai a fost anulat…

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

anteconbega a spus: (iulie 4th, 2018 at 09:34 )

A treia oară e cu noroc! Vorba francezului în traducere liberă: „Pentru ca doi competitori să câștige avantaj asupra unuia, trebuie să fie distincți unul față de celălalt.”

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top