Deputatul Samartinean si tinerii pedelisti au facut curatenie in Calea Lipovei

Tinerii democrat-liberali și deputatul Cornel Sămărtinean au făcut curățenie, sâmbătă, pe mai multe străzi din Calea Lipovei. Acțiunea a fost organizată cu prilejul Zilei Mondiale a Curăţeniei, în urma mai multe solicitări făcute de timișoreni din zonă la cabinetul parlamentar al lui Sămărtinean.

samartinean curatenie3

Acţiunea de sâmbătă și-a propus să le atragă atenția locuitorilor din Calea Lipovei asupra protecției mediului înconjurător. „Am avut mai mult solicitări, atât din partea unor membri PDL, cât şi a altor cetăţeni. Zona respectivă era foarte murdară. Încercăm să conştientizăm timișorenii că e foarte important să păstreze curățenia orașului. Cu toții trebuie să încercăm să păstrăm un mediu plăcut şi sănătos în jurul nostru”, explică deputatul Cornel Sămărtinean.

Democrat-liberalii vor continua astfel de acţiuni şi în alte zone. „Împreună cu tinerii din organizaţia PDL Timiş şi Timişoara am încercat să transmitem un mesaj către cetăţenii acelei zone și eu zic că am reuşit. A fost o acţiune nemapomenită, timpul a ţinut cu noi şi sperăm ca ea să se repete. Încercăm să tragem şi un semnal de alarmă autorităţilor locale, să se implice şi ei”, a mai spus Sămărtinean. Unii dintre locuitorii din zonă au ieșit să dea și ei o mână de ajutor, chiar dacă alții au preferat să se uite de pe margine. „Vom face campanii prelungite până vom reuşi să se sensibilizăm opinia publică vizavi de curăţenia din jurul nostru”, a conchis Sămărtinean.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

Corina a spus: (septembrie 21st, 2013 at 22:08 )

Pe cand ajungeti si in zona lui Robu,gunoierilor!!!Mascarada ieftina ,josnic dePUTA tule!

Charme a spus: (septembrie 21st, 2013 at 22:35 )

În concluzie, conducerea Aeroportului, în frunte cu directorul Cornel Sămărtinean, nu a gestionat în condiţii de calitate activitatea economico-financiară. La evaluarea sistemului de control intern/managerial s-au constatat următoarele: nu a fost elaborată o procedură privind managementul riscurilor; nu au fost elaborate/actualizate şi aprobate programele de dezvoltare a sistemelor de control intern/managerial care trebuie să cuprindă obiectivele, acţiunile, responsabilităţile, termenele precum şi alte componente ale măsurilor respective. Neevidenţierea în mod distinct în program a acţiunilor de perfecţionare profesională atât pentru persoanele cu funcţii de conducere, cât şi pentru cele de execuţie; nerespectarea prevederilor legale referitoare la supervizarea misiunilor de audit public intern, nu s-a elaborat un program de asigurare şi îmbunătăţire a calităţii sub toate aspectele activităţii de audit public intern, astfel încât să asigure ca normele, instrucţiunile şi codul etic să fie respectate de auditorii interni; nerespectarea prevederilor Legii nr. 672/2002 referitoare la modul de desfăşurare a misiunilor de audit (nu s-au întocmit: un proiect de raport de audit, o minută a reuniunii de conciliere); au fost elaborate normele metodologice proprii privind activitatea de audit public intern în cadrul entităţii, dar nu au fost avizate de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Curtea de Conturi cere stabilirea persoanelor răspunzătoare pentru efectuarea unor cheltuieli fără documente justificative.Conform Raportul public pe anul 2011, inspectorii Curții de Conturi au găsit o serie lungă de nereguli la Societatea Națională „Aeroportul Traian Vuia” Timișoara. Ca urmare a controlului s-a constata nestabilirea, neevidenţierea, neurmărirea şi neîncasarea veniturilor proprii de 3.585 mii le.i

Ivanus a spus: (septembrie 21st, 2013 at 22:36 )

Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara a suferit pierderi financiare pe termen lung, în cei 2 ani și jumătate, cât a fost condus de către pedelistul Cornel Sămărtinean. Controalele Curții de Conturi și ale altor instituții au scos la iveală un adevărat jaf dar și fapte de natură penală. Astfel s-a descoperit că fosta conducere a lăsat aeroportul fără asigurarea obligatorie de răspundere aeroportuară. Cu alte cuvinte, în cazul unui accident sau incident aviatic, incendiu sau calamitate, aeroportul este bun de plată,în cazul nefericit în care o aeronavă sau alte echipamente pățesc ceva , paguba poate ajunge la sume de ordinul milioanelor de euro.

Gunoierul a spus: (septembrie 21st, 2013 at 22:42 )

Cornel Sămărtinean, patronul unei companii care vinde lenjerie intimă, a fost numit directorul AIT în ianuare 2010, iar din primăvara aceluiași an și-a luat consilier de securitate, pe Mircea Preunca.
Fost ofițer de tancuri, acesta a intrat în SRI după Revoluție și s-a pensionat în 2003, iar acum este administratorul firmei MT Systems SRL, care a pus sistemul video și audio de supraveghere ilegal în valoare de 40.324,87 lei. Senzorii de mișcare aveau montate, sub capacul extern, camere video de 1,3 megapixeli și microfoane active 24 de ore din 24.
Directorul urmărea tot din propriul birou, ca Big Brother

Dejeu a spus: (septembrie 21st, 2013 at 22:44 )

Încercarea de a-l contacta telefonic pe Cornel Sămărtinean pentru a comenta operaţiunea ilegală de supraveghere nu a avut succes. Acesta și-a blocat numărul de telefon, care este „redirecționat către o destinație invalidă”.

Misu a spus: (septembrie 22nd, 2013 at 12:53 )

Internetul este plin de VIRUSI ai societatii care daca fac un control medical va fi grav. Cata minte aveti? Acesti oameni doresc sa transmita un mesaj iar voi adevaratele gunoaie de care societatea trebuie sa scape vomitati laturi. Speram ca in timp cit mai scurt si internetul va fi curatat de virusi.

Capsuna a spus: (septembrie 22nd, 2013 at 13:48 )

Ne-am saturat de copy paste, oare creielele voastre sau ofilit sau nu ati avut deloc?

Sasha a spus: (septembrie 22nd, 2013 at 18:14 )

A fost foarte bine. felicitari echipei PDL Timisoara si echipei PDL Zona 12 Tiisoara. Aceasta campanie va continua dupa cum spune Deputatul C. Samartinean.

Sasha a spus: (septembrie 22nd, 2013 at 18:16 )

Pt cei care fac fum….domnilor a fost o actiune reusita.

Mutruc. a spus: (septembrie 22nd, 2013 at 18:20 )

Vom ajunge si in Zona d-lui robu si il unde il vom invita si pe dumnealui.

Marian a spus: (septembrie 22nd, 2013 at 20:49 )

Activitatea care am interprinso noi cei din PDL fiind priviti de pe trotuare de USL-ISTII seniori si juniori speram ca acestia ne vor vace un copy-paste sau vor intreprinde o activitate si ei.
Noi prin aceasta actiune dorim sa trasnmitem catre autoritatile locale in special d-lui primar si d-lui presedinte CJT Timis si d-lui prefect ca si la randul lor pot sa activeze toti membrii responsibili ai partidului din care fac parte chiar si locuiorilor din Timisoara sa urmeze exemplul PDL Timisoara.

Alin a spus: (septembrie 22nd, 2013 at 21:01 )

Cei care il critica pe Deputatul Samartinean sunt niste iresponsabili ei nestiind activitatea dumnealui in Parlamentul Romaniei si vorbesc in nestiinta. Pentru al decredibiliza arunca cu noroi in special despre perioada cand era director la aeroport .perioada cand dumnealui a fost director a avut venituri substantiale fata de perioada actuala cand sub mandatul lui domnul Dan Idolul pe care voi il pupai in fund aeroportul a ajuns sa aiba doar 3 curse zilnic si traiti doar din credite bancare nefiind in stare actuala conducere sa produca mai mult.

mepe a spus: (septembrie 23rd, 2013 at 00:41 )

un papagal in plus in parlament! zero barat!

sasa a spus: (septembrie 23rd, 2013 at 09:22 )

mepe – mortule uitete la activitate….. cei 9 parlamentari de USL la un loc nu au activitatea deputatului Samartinean….Citestete mortule si informeazate.

sasa a spus: (septembrie 23rd, 2013 at 09:25 )

Cornel-Mircea SĂMĂRTINEAN
Sinteza activitatii parlamentare în legislatura 2012-prezent

Activitatea parlamentara în cifre:

Luări de cuvânt: 11 (în 11 şedinţe)
Declaraţii politice: 9 (din care 8 consemnate conform materialului depus la secretariatul de sedinţă)
Propuneri legislative initiate: 13
Întrebari şi interpelari: 19
Motiuni: 5

sasa a spus: (septembrie 23rd, 2013 at 09:27 )

Cornel-Mircea SĂMĂRTINEAN
Sinteza activitatii parlamentare în legislatura 2012-prezent

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=324&cam=2&leg=2012

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho.ro
isho.ro

Cele mai citite articole


gauss-topografie-timisoara_728x90px

Administratie vezi arhiva Administratie

Poate începe proiectarea pentru Traseul Revoluției. Realizator, o firmă din București

Municipalitatea timișoreană a semnat contractul pentru proiectarea Traseului Revoluției. Câștigătoare a licitației este o societate din București, cu doi angajați în cursul anului trecut. Q-Group Proiect SRL va avea la dispoziție nu mai puțin de 21 de luni pentru această etapă a proiectului finanțat din PNRR. Societatea amintită va întocmi documentația obiectivului de investiție „Timișoara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poate începe proiectarea pentru Traseul Revoluției. Realizator, o firmă din București
Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

scm timisoara rugby

Restart în Liga Națională de rugby. Timișoara participă în play-off

Liga Națională de Rugby programează la finalul acestei săptămâni prima etapă din faza a doua a campionatului. Cele mai bune patru formații vor juca în șase foarte interesante etape, pentru a stabili configurația semifinalelor. Echipa bănățeană, singura din România doar cu victorii în 2022, debutează cu un meci pe teren propriu, împotriva lui Dinamo București....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Restart în Liga Națională de rugby. Timișoara participă în play-off
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Misiune contracronometru pentru a salva un bărbat de la înec

Intervenție de urgență a salvatorilor timișeni, după ce un bărbat a dispărut în apele râului Timiș, marți, la amiază, în zona localității Cruceni. După zeci de minute, bărbatul a fost scos inconștient din râu, iar medicii încearcă să-l resusciteze. Mai mulți pompieri din Lugoj și Timișoara, dar și salvatori din Deta și Sânnicolau Mare au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Misiune contracronometru pentru a salva un bărbat de la înec

Economic vezi arhiva Economic

Un profesor din Timişoara a anunţat câştiguri din meditaţii de 50.000 de lei. Campion în domeniu, un arădean cu 60.000 de euro

Un cadru didactic din Arad a declarat venituri din  meditaţii în valoare de 60.000 de euro pe an, sumă pentru care a plătit impozit. Tot din meditaţii, un profesor din Timişoara şi-a declarat un venit anual de 50.000 de lei, bani care au fost fiscalizaţi. Lucian Heiuş, președintele ANAF, a afirmat că unii profesori care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un profesor din Timişoara a anunţat câştiguri din meditaţii de 50.000 de lei. Campion în domeniu, un arădean cu 60.000 de euro

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au reținut doi bărbați, în vârstă de 20 și 34 de ani, bănuiți de furt . Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Hunedoara. În fapt, în data de 5 iulie, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați de un bărbat, în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tot felul de șmecheri. Doi hoți spuneau că strâng bani pentru sinagogă, dar au fugit cu banii victimelor
Municipalitatea timișoreană a semnat contractul pentru proiectarea Traseului Revoluției. Câștigătoare a licitației este o societate din București, cu doi angajați în cursul anului trecut. Q-Group Proiect SRL va avea la dispoziție nu mai puțin de 21 de luni pentru această etapă a proiectului finanțat din PNRR. Societatea amintită va întocmi documentația obiectivului de investiție „Timișoara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poate începe proiectarea pentru Traseul Revoluției. Realizator, o firmă din București
Timișoara e la un mic pas de a pierde din nou Pădurea Verde pentru că nu a fost făcut un studiu de fundamentare în vederea transformării în parc-pădure, atrage atenția viceprimarul Cosmin Tabără. El e din nou ”rebel” și spune că pentru alegerea celui care ar urma să fie numit ”grădinar șef” al orașului s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Viceprimarul Tabără trage din nou la răspundere actuala administrație a orașului:  Concursul pentru grădinarul șef, mai important decât proiectul pentru Pădurea Verde
Proiectul Hotărârii de Guvern prin care se va aproba acordul semnat între România și Serbia, pentru realizarea autostrăzii care să lege Timișoara de Belgrad a trecut prin procedura dezbaterii publice și poate merge mai departe. Conform documentului, se va înființa un Grup de lucru la nivel de experți, care va stabili toate detaliile autostrăzilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectul autostrăzii Timișoara – Belgrad poate merge înainte. Se stabilesc toate detaliile necesare
Primăria Timișoara își propune să reducă la mai puțin de jumătate consmul de electricitate pentru iluminatul public din oraș, în cadrul unei prime etape de modernizare a sistemului. Costurile sunt semnificative, e vorba de un proiect de peste 14 milioane de lei. Consilierii locali vor avea de aprobat documentația aferentă ”Modernizare iluminat public-Etapa I”, un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Municipalitatea vrea să dea 14,6 milioane de lei pentru înlocuirea a 2700 corpuri de iluminat
Liga Națională de Rugby programează la finalul acestei săptămâni prima etapă din faza a doua a campionatului. Cele mai bune patru formații vor juca în șase foarte interesante etape, pentru a stabili configurația semifinalelor. Echipa bănățeană, singura din România doar cu victorii în 2022, debutează cu un meci pe teren propriu, împotriva lui Dinamo București....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Restart în Liga Națională de rugby. Timișoara participă în play-off
Top