Noi serii de cursuri la început de an la CCIA Timiș

Datorită succesului de care s-au bucurat cursurile de formare organizate anul trecut în rândul firmelor și la solicitarea acestora, anul 2019 începe la CCIAT cu o serie de șase cursuri acreditate. În 2018, CCIAT a organizat 50 de cursuri, la care au participat 606 cursanți.

cursuri CCIAT

Cursurile din acest an organizate de Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIA Timiș vor demara în ultima decadă a lunii ianuarie. Cele șase cursuri ale începutului de an sunt următoarele:

Manager Resurse Umane – Cod COR 121207. Perioada: 21 ianuarie – 5 februarie 2019 (în zilele de 24 și 25.01. nu se face curs). Program: luni – vineri, între orele 16.00– 20.00. Cursul se adresează persoanelor care doresc să se formeze și să se perfecționeze în acest domeniu, printr-o abordare practică a managementului resurselor umane. Lector: Lucica Zirbău. Taxă de participare: 1000 RON (achitabil în două rate ca persoană fizică)

-10% reducere pentru membrii CCIA Timiș;

-20 % reducere pentru absolvenții cursului de Inspector/Referent Resurse Umane la CCIAT;

-20% reducere pentru cursanții care au urmat 2 cursuri la CCIAT în ultimele 6 luni.

Auditor intern al Sistemului de Management al Calității conform ISO 9001:2015 și ISO 9001:2011. Perioada: 21 ianuarie – 15 februarie 2019, după următorul program: 21 ianuarie – 01 februarie: pregătire teoretică (luni – vineri, între orele 16.30-20.30); 04 – 15 februarie: pregătire practică (realizarea portofoliului). Cursul se adresează personalului care coordonează sau participă la elaborarea /actualizarea documentelor sistemului de management al calităţii, respectiv la evaluarea prin audit a sistemului de management al calităţii din cadrul firmelor care intenţionează, sunt în curs de implementare sau au implementat un sistem de management al calităţii conform ISO 9001:2015 – instrument eficient de optimizare a proceselor interne, de câştigare a încrederii clienţilor, respectiv de creștere a profitului. Cursul prezintă detaliat și etapele tranziției de la ISO 9001:2008 la ISO 9001:2015. Cursul conține un modul și aplicații privind evaluarea și tratarea riscurilor și oportunităților afacerii.

Lector: Lucian Tărăbîc, Director Qualitarium SRL Timișoara, consultant calitate cu experiență de 21 ani în domeniu, auditor de certificare TÜV Austria. Taxă de participare: 1200 RON (achitabil în două rate ca persoană fizică)

-10% reducere pentru membrii CCIA Timiș;

-20 % reducere pentru absolvenții cursului “Specialist în domeniul calității” organizat de CCIAT;

-20% reducere pentru cursanții care au urmat 2 cursuri la CCIAT în ultimele 6 luni.

Gestionar depozit – Cod COR 432101

Perioada: 28 ianuarie – 6 februarie 2019 (luni – vineri, între orele 16.30-19.30). Cu un puternic caracter practic și aplicativ, cursul se adresează atât celor ce doresc să fie certificați în recepția, manipularea, depozitarea, livrarea și inventarierea mărfurilor, cât și celor care vor să își aprofundeze cunoștințele pe care le au în domeniu, oferind noțiuni teoretice și soluții practice diverselor probleme din activitatea zilnică.

Taxă de participare: 1000 RON (achitabil în două rate ca persoană fizică)

-10% reducere pentru membrii CCIA Timiș;

-20 % reducere pentru șomeri în baza adeverinței de șomaj.

Inspector / Referent Resurse Umane – Cod COR 333304

Perioada: 28 ianuarie – 15 februarie 2019 (luni – vineri, între orele 17.00-20.00). Cursul ajută persoanele care lucrează deja ca inspector RU să-și simplifice munca prin organizare mai eficientă, aplicarea corectă a legislației muncii, o bogată cauzistică, combinând cadrul legal cu cazuri concrete din practică. În cadrul cursului, se va desfășura și un modul de instruire în aplicația REVISAL în urma căruia se obține un CERTIFICAT DE PARTICIPARE. Pentru modulul REVISAL, fiecare cursant va avea acces individual la un laptop. Taxă de participare: 800 RON (achitabil în două rate ca persoană fizică)

Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter Personal – Cod COR 242231

Perioada: 28 ianuarie – 8 martie 2019, după următorul program: 28 ianuarie-08 februarie 2019, pregătire teoretică (luni – vineri, între orele 16.30- 19.30); 11 februarie-08 martie 2019, pregătire practică (realizarea portofoliului). Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) impune un set unic de reguli, direct

aplicabile în toate statele membre ale Uniunii Europene, înlocuind prevederile cuprinse în Directiva 94/46/CE. GDPR a devenit direct aplicabil în România, începând cu data de 25 mai 2018. Ca urmare, entitățile din sectorul public și din sectorul privat au obligația să desemneze o persoană ca Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal. Taxă de participare: 1.800 RON (achitabil în două rate ca persoană fizică)

-10% reducere pentru membrii CCIA Timiș;

-20 % reducere pentru persoanele care au participat la „Sesiunea de instruire în domeniul protectiei datelor cu caracter personal” organizată de CCIA Timis;

-20% reducere pentru cursanții care au urmat 2 cursuri la CCIAT în ultimele 6 luni.

Formator – Cod COR 242401. Perioada: 11 februarie – 22 martie 2019, după următorul program: 11-22 februarie – pregătire teoretică (luni – vineri, între orele 16.30- 20.30); 25 februarie-22 martie – pregătire practică (proiect individual). Cursul se adresează persoanelor care doresc să ofere în condiții legale cursuri și traininguri (calificare, recalificare, dezvoltare personală, dezvoltare de competențe), emițând diploma recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației; persoanelor care oferă în cadrul firmei, în conformitate cu atribuțiile de serviciu, programe de formare (protecția muncii, cursuri de implementare a sistemelor de calitate, cursuri de calificare la locul de muncă); persoanelor care doresc să se dezvolte personal, prin dobândirea de abilități și competențe, pentru transmiterea corectă și eficientă a unor mesaje către terți; Persoanelor din departamentul de Resurse Umane/ lectori interni.

Taxă de participare: 1.000 RON (achitabil în două rate ca persoană fizică)

-10% reducere pentru membrii CCIA Timiș.

Toate cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Certificatele împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piața muncii din România, conform O.G. nr. 129/2000. La cerere, certificatele pot dobândi recunoaștere internațională. Diplomele și certificatele se eliberează în max. 30 de zile de la absolvirea cursului.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

ait-timisoara-danemarca_700x280

Administratie vezi arhiva Administratie

autospecială de intervenție

Pompierii din Nădrag au primit o autospecială pentru intervenții la incendii

O autospecială de intervenție a fost transferată de Consiliul Județean Timiș de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș. De acest vehicul va beneficia Serviciul de voluntari din Nădrag. Alături de inspectorul șef Lucian Mihoc și primarul comunei Nădrag, Liviu Muntean, președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra a predat pompierilor din Nădrag autospeciala cu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pompierii din Nădrag au primit o autospecială pentru intervenții la incendii
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Mos

Liderul USR Timiş, Cristian Moş, are o veste bună pentru Nicolae Robu: nu e singurul primar rupt de realitate

USR Timiş îşi continuă campania de-a acoperi cu organizaţii toate UAT-urile din judeţ, în perpectiva alegerilor locale. Ţinta partidului la aceste alegeri este câştigarea preşedinţiei CJ Timiş, dar şi a cât mai multor primării, inclusiv cea a Timişoarei. Nu de alta, dar sunt mulţi primari în judeţ, precum Nicolae Robu, care sunt rupţi de realitate, spune preşedintele USR Timiş, Cristian Moş.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Liderul USR Timiş, Cristian Moş, are o veste bună pentru Nicolae Robu: nu e singurul primar rupt de realitate
CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Bradul Dorintelor

Angajații UBC sunt Moș Crăciun pentru 300 de copii nevoiași

Angajații care lucrează în clădirile de birouri United Business Center (UBC) din cadrul ansamblului Iulius Town Timişoara și-au reluat rolul de spiriduși ai Moşului pentru al treilea an consecutiv şi vor îndeplini, și în 2019, dorinţele de Crăciun ale unor copii nevoiaşi. Campania „Bradul Dorinţelor”, organizată de Iulius Town, în parteneriat cu Asociaţia „Ajungem Mari”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajații UBC sunt Moș Crăciun pentru 300 de copii nevoiași