Arhiva pentru eticheta: investitori

Dominic Fritz, replică pentru ministrul Budăi: Au trecut vremurile în care se decidea la București cine şi unde să investească

Dominic Fritz, replică pentru ministrul Budăi: Au trecut vremurile în care se decidea la București cine şi unde să investească

Primarul Dominic Fritz răspunde la “declaraţia halucinantă” a ministrului Marius Budăi, afirmând că între Timiş şi Botoşani este o diferenţă mai mare decât între România şi Uniunea Europeană. Aflat la Timişoara, ministrul Muncii a afirmat că firmele ar trebui să meargă să investească la Botoşani, nu doar în vestul ţării. După preşedintele CJ Timiş, Alin

Românii plecaţi afară, cei mai importanţi… investitori

Românii aflați la muncă în Occident reprezintă cei mai mari „investitori străini” după ce anul trecut au trimis în țară aproape 6 miliarde de euro, arată știrileprotv. Este cea mai mare sumă trimisă în ultimii ani. În realitate, suma trimisă în România ar fi și mai mare. Potrivit sursei citate, în luna decembrie, de exemplu,

4 investitori, interesati de ACS Poli. Robu a anuntat ca a purtat primele negocieri

OUG 28 este o „tâmpenie”, iar situația clubului ACS Poli nu este deloc roz. Nu sunt bani și, în plus, „PSD și acoliții săi” s-au pus de-a curmezișul în ceea ce privește finanțarea de la bugetul local. Primarul Nicolae Robu anunță că a discutat cu nu mai puțin de 4 potențiali investitori și cere răbdare. Totul, într-un „comunicat privind ce se mai întâmplă la Clubul de Fotbal ACS Poli”.

Poti sa-ti dai casa spre adoptie! Cum intri in programul prin care un finantator privat repara cladirea in care locuiesti

Vreți ca imobilul istoric în care locuiți să-și recapete gloria de odinioară? Vă puteți înscrie în programul Timișoara Premium Exposed City și, dacă va fi selectată, clădirea va fi restaurată pe banii unui investitor care vrea să se implice în viața comunității din care face parte.

Cladiri istorice din Timisoara, scoase spre adoptie! Se cauta investitori care sa le aduca la viata

Avem un număr impresionant de clădiri istorice, peste 14.000, și unul cel puțin la fel impresionat de imobile cu poveste lăsate să se distrugă. Un proiect în premieră pentru Timișoara își propune să salveze o parte din aceste case, grație implicării unor investitori privați.

Germanii de la Continental au cele mai importante afaceri din Timis

O hartă interactivă a afacerilor din România arată că germanii de la Continental deţin cele mai importante afaceri din Timiş. Prin intermediul a două societăţi, producătorul din industria automotive are cele mai mari cifre de afaceri din judeţ. Din punct de vedere al numărului de angajaţi, liderul este Delphi Packard Romania SRL.

Robu pleaca la Munchen, sa caute bani pentru campusul sportiv! Oricum nu se stie cat ar costa

Primarul Nicolae Robu pleacă într-o deplasare-fulger în Germania, la München, pentru a prezenta unor potențiali investitori megaproiectul campusului sportiv din zona stadionului „Dan Păltinișanu”. Există doar o machetă, puțin „ajustată” de niște arhitecți germani care au lucrat și la proiectul Allianz Arena, și nicio estimare de cost.

Finul lui Reghecampf vrea sa aduca investitori la Poli! S-au intalnit deja cu Robu

Managerul sportiv Daniel Stanciu a anunţat că nişte investitori străini ar fi interesaţi să investească la Poli Timişoara. S-a făcut referire chiar şi la o sumă de bani, pentru început fiind vorba despre trei milioane de euro! Investitorii s-au întâlnit, joi, şi cu primarul Nicolae Robu.

Avertizari pentru initiati: Robu cearta grupurile de interese care alunga investitorii, dar le tine secrete numele

Avertisment fără țintă concretă: primarul Nicolae Robu arată pisica unor grupuri de interese pe care nu vrea să le nominalizeze, dar despre care afirmă că încearcă să pună strâmbe unor investitori dispuși să-și deschidă afaceri la Timișoara. Edilul nu spune cu subiect și predicat la ce se referă, dar susține că, la viitoarea încercare de acest gen, va face publice toate datele.

parcare bega

Niciun investitor nu e interesat de parcarea din spatele magazinului „Bega”, licitatia va fi reluata

La trei luni de la lansarea licitației pentru contractarea partenerului privat care să construiască o parcare de cel puțin 500 de locuri, în spatele magazinului Bega, SDM e tot în așteptare. Nu s-a prezentat niciun investitor interesat, așa că licitația va fi reluată.

In chestiunea Poli, Cristestii il lasa pe Robu cu ochii-n soare

Conștient că, numai cu banii de la buget, va fi extrem de greu ca nou promovata ACS Poli Timișoara să facă un sezon onorabil în prima ligă, Nicolae Robu a demarat o campanie de depistare de sponsori. Recent, el a trimis o invitație la discuții pe marginea acestui subiect la nu mai puțin de 700 de firme timișorene.

Poli are promovarea, dar ce face cu ea?

Indiscutabil, chiar dacă mai sunt câteva etape de jucat, ACS Poli a promovat în prima ligă a țării. E drept, șontâc-șontâc, dar obiectivul fixat în toamnă a fost astfel îndeplinit. Unii vor spune că era și greu să ratezi promovarea dintr-o serie în care cele mai multe echipe trăgeau mai degrabă să nu moară, decât să promoveze, pe post de sperietoare fiind o „măciucă” de prin Oltenia.

Curs intensiv de rupt pisica

Rari sunt politicienii care ştiu să rupă pisica. De ce să o rupă, când pot să o lălăie cu ea beteagă până după alegeri, când poate să moară şi singură? Mie mi-e din ce în ce mai clar că autorităţile locale şi judeţene nu vor mai vota în viitorul apropiat alocare de bani pentru funcţionarea clubului de fotbal Politehnica Timişoara.

„Investitorii germani”, hartuiti in propriile palate

Iniţial am crezut că responsabil pentru descinderile DNA-ului la palatele ţigăneşti din Timişoara ar fi preşedintele Traian Băsescu, care astfel ar încerca să ridice cota de simpatie a PDL în ochii românilor. Că de la nivel politic se încearcă ce în Bulgaria s-a rezolvat cu puterea pumnului şi-a cocteilului Molotov. Apoi mi-am amintit că parchetul nu mai răspunde comenzilor politice.

Top