Arhiva pentru luna: decembrie 2010

LA MULTI ANI !

Ceea ce ne face pe noi, oamenii, atât de frumoși, este Speranța! La fiecare sfârșit de an privim cu sperață, cu veselie și cu inima deschisă către ce va fi să fie. Vă dorim din toată inima să găsiți înțelepciunea și tăria de a trece peste orice problemă și să aveți parte de sănătate și de fericire, ca să vă puteți bucura de fiecare zi din 2011. La Mulți Ani! Cu mult drag.

O noua prelevare de organe in vederea transplantului la Spitalul Judetean

Specialiştii timişoreni au cules în 2010 roadele campaniilor susţinute pro-transplant, astfel că anul acesta numărul familiilor care au fost de acord cu prelevarea de organe de la rudele aflate în moarte cerebrală a ajuns la 15.Vineri dimineaţă, în jurul orei 2:00, a început la Spitalul Judeţean din Timişoara ultima prelevare din acest an

Patru rugbisti timisoreni in topurile FRR

Federatia Română de Rugby i-a premiat cei mai buni jucători din 2010, dar şi pe antrenorul şi pe arbitrul anului ce tocmai se încheie. Printre cei nominalizaţi s-au numărat şi patru jucători de la RCM Universitatea Timişoara. FRR a realizat un sondaj în care fanii şi-au putut vota favoriţii din 2010, iar punctajul final a fost realizat şi în funcţie de clasamentul întocmit de membrii Asociatiei Internationalilor de Rugby.

Nikolic, cel mai tanar marcator din Liga I

Poli Timişoara şi jucătorii săi se regăsesc în majoritatea topurilor de sfârşit de an. De mai mult timp, atacanţii de la Poli ne-au obişnuit cu golul, sarea şi piperul când vorbim de fotbal. Nici anul acesta nu au făcut excepţie, atacanţii timişoreni situâdu-se pe locul doi în clasament, după „câinii” din „haita” celor de la Dinamo Bucureşti.

Ce vin prefera romanii

70% din producţie se vinde în România. Anul 2010 a însemnat un număr de cinci milioane de sticle îmbuteliate. Restul ajunge la export, unde cele mai mari pieţe sunt Marea Britanie şi SUA, dar vinul de Recaş ajunge şi în Japonia, Australia, şi în alte 16 ţări.

„Mai, ce blestem…”

„Măi, ce blestem o fi pe poporul ăsta de a ajuns, până la urmă, să aleagă între doi foşti comunişti?”. Vă amintiţi întrebarea retorică a lui Traian Băsescu din ultima confruntare televizată dinaintea turului II de scrutin din 2004.

Actiune de binefacere la Serviciul pentru Protectie Sociala a Persoanelor Varstnice

Angajații a două firme mari de IT din Timișoara au distribuit, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, 96 de pachete personelor îngrijite la domiciliu și celor cu venituri mici, care se află în evidența Centrelor de Zi „Sf. Mihail și Gavril”, „Sf. Constrantin și Elena” și „Alzheimer”. Pachetele conțin ulei, zahăr, orez, făină, cozonac, paste făinoase,

Un timisorean in topul celor mai buni marcatori din Europa

FIFA şi Federaţia Internaţională pentru Istoria şi Statistica Fotbalului au oferit publicităţii clasamentul celor mai buni marcatori, în campionat. În acest top se regăseşte un singur român (locul 40), timişoreanul Cristian Ianu, care este golgheterul eleveţienilor de la FC Lucerna.

„Gentleman” Olar vrea sa cucereasca Europa

Luptătorul timişorean Miodrag Olar încheie un an excelent pentru cariera lui. Sportivul timişorean s-a remarcat în toate luptele purtate anul acesta şi este considerat unul dintre cei mai de perspectivă tineri luptători din România.

Luptătorul timişorean Miodrag Olar încheie un an excelent pentru cariera lui. Sportivul timişorean s-a remarcat în toate luptele purtate anul acesta şi este considerat unul dintre cei mai de perspectivă tineri luptători din România.

Vinul de Recas este cel mai bun din tara in 2010

Pe lângă faptul că licorile bănăţene fac furori în străinătate, două dintre vinuri au primit calificativele maxime în rândul consumatorilor autohtoni. Chardonnay Limited Released Cocoşul 2009 – Cramele Recaş, medaliat cu aur la ultima ediţie VinVest a devenit „vinul anului” în România, iar Chardonnay Frunza 2009 – Cramele Recaş a fost catalogat de specialişti drept vinul românesc cu cel mai bun raport calitate – preţ.

Tot mai putini la numar, de la an la an

În timp ce Guvernul României pare foarte „preocupat” de problema natalităţii, sporul natural, respectiv diferenţa dintre numărul de născuţi-vii şi numărul de decese, este negativ. Şi acest lucru se întâmplă an de an atât la nivelul judeţului Timiş, cât şi la nivelul României.

Top