Stirile din ziua: 22 iulie 2012

Patapievici, ultimul dusman al lui Ioan Ieremia

Regizorul Ioan Ieremia, fostul director al Teatrului Naţional din Timişoara, revine în prim-plan și, consecvent cu atitudinea sa războinică din ultimii ani, cere demisia lui Horia-Roman Patapievici. Șeful ICR este acuzat că manifestă o aversiune față de Mihai Eminescu și nu promovează cultura.

Flacara sau lumanarea democratiei lui Basescu?

Rar poți vedea atâta ipocrizie câtă pot devoala așa-zisele asociații și organizații civice care stau în spatele lui Traian Băsescu și îi poartă acestuia prin țară „flacăra a democrației”. Nu mai intru în amănunte vizavi de legătura lui Băsescu cu democrația; similară probabil cu legătura lui Ceaușescu cu drepturile omului. Dar să propagi democrația îndemnând lumea să nu vină la vot e culmea tupeului și a ipocriziei absolute.

Robu: „O parte din promisiunile facute sunt indeplinite”

Primarul Nicolae Robu este mulțumit de perioada petrecută în biroul de pe CD Loga nr. 1 și susține chiar că a reușit mai mult decât și-a propus pentru acest interval. Un lucru e cert: edilul liberal e foarte aproape de o înțelegere cu proprietarii „acvariului” din Piața Victoriei, care sunt dispuși să renunțe la mult hulita clădire de sticlă.

Golf sub lumina de lanterna, la Recas

Gentlemen only lady forbidden. Inițial, golf. Acum, acest sport nu mai este exclusiv masculin. S-a văzut asta și sâmbătă, la prima competiție nocturnă de golf din România. S-a jucat la Recaș, cu mingi fosforescente. Concursul s-a terminat mult după miezul nopții, după o ploaie torențială.

Top