Stirile din ziua: 20 iulie 2012

Sistemul sanitar e prea sarac pentru servicii medicale ieftine

Sistemul sanitar din România va funcționa după o nouă lege de la 1 ianuarie 2013. Ministrul Sănătății, Vasile Cepoi, spune că, având în vedere sumele colectate de la asigurați, nu pot fi acoperite și serviciile ieftine, și cele scumpe. Este necesară o reașezare a priorităților, astfel încât românii să beneficieze, din asigurarea de sănătate, de tratamente pe care nu-și pot permite să le plătească altfel

Lista lui Robu: cine si cand zboara din primarie

În ultima perioadă, primarul Nicolae Robu și-a atras critici mai mult sau mai puțin voalate, atât în interiorul filialei PNL Timiș, dar și în rândul timișorenilor obișnuiți. Motivul acestor nemulțumiri este faptul că Robu n-a trecut la „primenirea” instituției pe care o conduce și nu i-a schimbat din funcții pe șefii moșteniți de la fostul primar Gheorghe Ciuhandu.

Sf. Ilie, stapanul ploii si protectorul aviatorilor

Sfântul Ilie, celebrat pe 20 iulie, este singurul prooroc, alături de Ioan Botezătorul, care are în calendarul creştin sărbătoare cu cruce roşie. Curajul, încrederea în izbândă, francheţea, dedicarea totală unei idei, sunt calităţile lui Ilie pe care lumea creştină le admiră şi astăzi.

Top