Stirile din ziua: 5 iulie 2012

Ostaficiuc face „deconturile” dupa alegeri

Măsuri dure luate joi în Biroul Permanent Judeţean al PD-L Timiş. Pentru slabe rezultate la alegerile din 10 iunie, birourile permanente ale PD-L Timişoara şi PD-L Lugoj au fost dizolvate.Măsuri dure luate joi în Biroul Permanent Judeţean al PD-L Timiş. Pentru slabe rezultate la alegerile din 10 iunie, birourile permanente ale PD-L Timişoara şi PD-L Lugoj au fost dizolvate.

Noul River Deck n-a „dansat” decat un weekend?!

Fără autorizație, dar cu tone de tupeu. Așa pot fi caracterizați proprietarii clubului River Deck, răsărit, din nou, pe malul Begăi, fără ca vreo autoritate locală să-și fi dat acordul. Au luat deja prima amendă și, până duminică, ar trebui să-și dărâme terasa. Probabil însă că ei vor urma aceiași pași ca și în cazul vechiului club, demolat astă iarnă.

Ce le mai permite legea USL-istilor? Ce vor ei!

Când avea nevoie de-un prim-ministru, Uniunea Social Liberală a dat iama în ocolul cu trădători al PD-L și și-a făcut majoritate parlamentară. Și Victor Ponta a ajuns premier. Când postul i-a fost în pericol pe motiv de plagiat, USL n-a stat mult pe gânduri și a schimbat componența comisiei de etică de la Ministerul Educației. Iar dacă n-a fost de ajuns, a dat de pământ și cu comisia de atestare a diplomelor, să n-aibă „Cârlanul” nicio emoție.

Etichete:

Timisenii ar putea primi apa dupa program

O parte din timișeni ar putea avea surpriza de a primi apă cu… porția. Reprezentanții Aquatim spun că, din cauza celor care își udă la greu grădinile în timpul zilei, societatea e foarte aproape de a fi pusă în imposibilitatea de a furniza apă în regim normal.

Intreruperi de curent

Compania Enel nu a programat, joi, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Moșnița Nouă (Valentina Construct, Zibrița), orele 9 – 15; Partoș, orele 8 – 16; Bodo (p), orele 8 – 20; Făget (str. 1 Decembrie 1918, Gh. Doja), orele 10 – 15.

Top