Stirile din ziua: 3 iulie 2012

„Dottore” Popoviciu – din vataf local, mare universitar

După debarcarea PD-L de la guvernare, în mod cert, deputatul Alin Popoviciu va avea mai mult timp la dispoziție. Respectiv, „mandatul” de vătaf local i s-a cam dus pe apa sâmbetei. Adio licitații șmenuite, agmetiuci, CFR-Trică, Aeroport-Sămărtinean, dat oameni afară din instituții, puși alții cu carnete portocalii, aroganțe etc.

„Tepele” imobiliare ale lui Velcea il indeparteaza de Poli

Valentin Velcea are şanse foarte mici să mai antreneze Poli Timişoara, în viitorul apropiat cel puţin. Dacă autorităţile locale vor finaliza proiectul noii echipe de fotbal, iar Poli va evolua în liga secundă, este foarte posibil ca staff-ul tehnic să fie condus de Cosmin Contra, secondat de Paul Codrea şi Cosmin Petruescu.

Visand la veritabila Poli

Druckeria are perfectă dreptate. Proiectul la care lucrează primarul Robu și președintele Titu Bojin nu va scoate pe scena fotbalistică aceeași Poli. Acea Poli veritabilă iubită în tot Banatul, înființată de un grup de profesori de la Universitatea Politehnică. Nu este nici măcar acea Poli din perioada comunistă, laureată cu două cupe ale României și un loc de vicecampioană, cu echipa făcută din transferuri pe bani puțini și locuri promise la facultate. Nu e nici acea Poli a profesorului Boiț de după 1989, care supraviețuia din banii primiți pe Timofte, sau vreo fărâmă din Poli patronată de un fost șef de galerie, pe numele său Eugen Seracin.

River Deck a renascut, dar functioneaza tot ilegal!

River Deck, cel mai de fiţe club pe timp de vară din Timişoara, s-a redeschis, aproape în același loc din care a fost demolat cu buldozerul astă iarnă. Patronii lui dau din nou cu tifla legii. Ei testează acum gradul de toleranță al noilor edili, ridicându-și noua construcție tot fără niciun fel de autorizaţie din partea Primăriei Timişoara.

Intreruperi de curent

În Timișoara nu sunt programate, marți, întreruperi de energie electrică. Enel anunță că astfel de întreruperi vor avea loc în județ, după cum urmează: Comloșu Mic (p), orele 9 – 12; Saravale (p), Sânnicolau Mare (Genagricola – ferma vegetală), orele 9 – 15; Butin, orele 8 – 16; Bodo (p), orele 8 – 20.

Top