Stirile din ziua: 11 iulie 2012

Actorii anului, la Teatrul Maghiar

Lőrincz Rita și Bandi András Zsolt sunt actorii anului. Așa a decis publicul Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” , chiar înainte de vacanță. Actorii Lőrincz Rita și Bandi András Zsolt, pe care publicul a avut ocazia să îi urmărească în spectacolele „Devianță”, „Immanuel Kant” sau „Furnitur”, au fost desemnați actorii stagiunii 2011/2012 a Teatrului

Tancurile sunt pasiunea lui / FOTO

La 20 de ani este pasionat de machete şi pune mult suflet în realizarea acestora. Este vorba de Vlad Andreiescu care are preocupari diferite faţă de alţi tineri de vârsta lui. Totul a început acum doi ani de zile, când aflat într-o vacanţă la Budapesta, a trecut pe lângă un magazin specializat şi şi-a adus aminte că acum mulţi ani, un vecin construia avioane, pe care le admira de fiecare dată când îi trecea pragul.

Robu, notificat prin executor sa semneze finantarea festivalului de la Garana

Când spui Gărâna, spui jazz, pentru că, de 16 ani, a pus Banatul pe harta evenimentelor importante ale genului din întreaga lume. Ediția din acest an a Festivalului de Jazz primește însă o grea lovitură chiar din partea primarului Nicolae Robu, care nu vrea să respecte o hotărâre de consiliu local din luna martie. Marius Giura îi trimite miercuri executorul.

Top