Stirile din ziua: 13 iulie 2012

Poli a murit! Traiasca ACS Poli!

Documentul de constituire a noii echipe de fotbal ACS Poli a fost semnat, vineri, de preşedintele CJ Timiș, Titu Bojin, şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Înfiinţarea noii echipe a Timişoarei a fost consfinţită la notariat. CJ Timiș va aloca aproximativ jumătate din suma votată vineri de CL.

Robu a dat-o la intors: n-a mai taiat banii pentru Garana

A anunțat, la începutul săptămânii, că reduce drastic finanțarea pentru festivalul de jazz de la Gărâna, pe motiv că evenimentul nu e atât de important pentru timișoreni. Decizia de a aloca doar 20.000 de lei, din cei 100.000 promiși, l-a lăsat interzis pe Marius Giura. Vineri însă, Nicolae Robu a schimbat macazul.

Premiera: palat tiganesc demolat fara istericale! / FOTO

Țiganii care, acum trei ani, s-au legat cu lanțuri de un calorifer din primărie, fiindcă au dat șpagă pentru a-și ridica vila, au rămas fără casă. Aceasta a fost demolată vineri dimineață, fiind construită și pe domeniul public, și pe un teren aparținând unui vecin. Țiganii acuză voalat municipalitatea de discriminare.

Ce vrem de la Poli? Balteala politica cu Bungau sau performanta cu Contra?

Municipalitatea condusă de Nicolae Robu s-a mișcat relativ repede, iar de la vorbe s-a trecut la fapte. Timișoara are o nouă echipă de fotbal care, în mod normal, peste un an va promova în prima ligă. De vineri este și bugetată oficial și se poate porni pe un nou drum. Până aici numai de bine. Problema vine de la zvonurile privind viitoarea conducere a clubului. În loc să se marșeze pe un management profesionist, se vorbește despre tot felul de veresii și combinații politice.

Scoala de meserii versus „fabrica” de boi

Dacă învățământul românesc este bolnav de cancer, cum deseori se zice, atunci bacalaureatele din ultimii doi ani să le considerăm tratamentul cu chimioterapie. Pe termen scurt, efectele sunt demoralizatoare. Părul pică precum tinerii cu zecile de mii la Bac, însă pe termen lung cu siguranță pacientul se va simți mai bine, dacă scapă cu viață.

Top