Stirile din ziua: 15 iulie 2012

Crin Antonescu la Timisoara: „Spuneti DA la referendum!”

Mitingul USL de duminică seară a adunat, în Piața Unirii, câteva mii de persoane. Numărul lor va naște, din nou, controverse. Cu pancarte și tricouri inscripționate pentru susținerea cauzei lor – demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu – participanții au îndurat, cu stoicism, cele 30 de grade de afară.

Steagul lui Poli, la Turul Frantei! / FOTO

„Poli este peste tot acasă!” – se poate spune asta fără niciun dubiu, după ce steagul echipei fanion a Banatului a ajuns și pe traseul Turul Franței. Începând de vineri, un grup de timișoreni însoțește, etapă de etapă, cicliștii angrenați în cea mai spectaculoasă competiție de profil de pe mapamond.

Ministerul Afacerilor Europene si managementul fondurilor nerambursabile – II

Continuăm seria articolelor privitoare la modul de funcţionare al fondurilor structurale în România şi viitorul acestora în perioada 2014-2020. În articolul precedent am prezentat administrarea Programului Operaţional Regional, probabil cel mai eficient program derulat din fonduri structurale în perioada 2007-2013. Astăzi trecem în revistă alte două programe operaţionale, Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POSCCE) şi Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU).

Petroman se inscrie la concursul pentru sefia ISJ, desi varsta nu-i permite

Inspectorul şcolar general interimar, liberalul Cornel Petroman, vrea să participe la concursul naţional pentru şefia inspectoratelor şcolare. Deși, conform legii, el nu s-ar putea înscrie, a cerut deja recomandarea Consiliului de Administrație al IȘJ, pentru că există o portiță legală care i-ar deschide drumul spre funcția „plină”.

Top