Stirile din ziua: 12 iulie 2012

Garana Jazz Festival incepe, CL Timisoara voteaza taierea banilor

Poiana Lupului e gata de oaspeți. S-a lucrat de zor în ultimele săptămâni, pentru ca totul să fie perfect. Joi seară începe ediția a 16-a a Festivalului de Jazz de la Gărâna, iar oaspeții nu trebuie să simtă în niciun fel cât de greu au reușit organizatorii să pună la punct lucrurile. Vineri, CL Timișoara va lua în discuție și reducerea la mai puțin de un sfert a finanțării din partea municipalității.

Premii pentru CS Bede Shotokan Karate

Doi sportivi legitimați la CS Bede Shotokan Karate Do Timișoara au obținut rezultate excelente la Campionatului Mondial de Karate al Federației Internaționale WKC, aducând acasă o medalie de bronz.

Traficanti de droguri, „saltati” din case / UPDATE: Perchezitii in sase judete

Percheziții, joi dimineață, în județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara Arad, Bihor și Dolj. „Mascații” au descins la mai multe adrese, într-o acțiune care vizează o rețea de traficanți de droguri de mare risc, „specializați” în ecstasy și cannabis. Drogurile erau vândute inclusiv într-un cămin al Facultății de Medicină.

Fara apa calda

Colterm întrerupe joi, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde la PT 86, PT Vulturii, PT 88, PT 89 şi PT Vasile Lupu. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc în zona Dâmboviţa. Întreruperea este cauzată de remedierea unei defecţiuni survenite pe reţeaua termică primară.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – Bd. Cetății nr. 29, str. Mureș (p), Oedip (p), orele 9 – 16; Moșnița Nouă (Valentina Construct, Avicola, Zibrița), Comloșul Mic (p), orele 9 – 16; Banloc, orele 8 – 16.

Robu cheama consilierii locali sa voteze pe fotbal si jazz

Consiliul Local Timișoara se reunește, vineri, în ședință extraordinară. Sunt patru puncte pe ordinea de zi, din care unul se referă la rectificarea bugetului local. Intră în discuție și asocierea la noua echipă de fotbal, dar și tăierea finanțării pentru festivalul de jazz de la Gărâna.

Top