Stirile din ziua: 4 iulie 2012

Marian Iancu s-a razgandit: vrea sa salveze Poli!

Tupeu fără margini al lui Marian Iancu! După ce a adus la sapă de lemn echipa fanion a Banatului, el a trântit, miercuri, pe site-ul oficial al clubului, un comunicat de-a râsu-plânsul. Iancu nu a uitat că a încasat sume colosale a căror destinaţie nu poate fi verificată și simte că e rost de alți bani, așa că vrea din nou să se bage în seamă cu autorităţile.

Un eliminat la matematica, la Bac

Matematica pare să rămână, în continuare, sperietoarea elevilor. La proba de specialitate, la care tinerii au avut de ales între matematică și istorie, au lipsit aproape 600 de candidați din cei înscriși. Unul dintre cei care s-au prezentat la examen a fost eliminat.

Mare mineriada, a zburat Roberta!

„Lovitură de stat!”, au urlat un ziar și un post de televiziune cu mari aplecări băsesciene. „Mineriadă!”, a strigat și președintele Băsescu, în cor cu alți apropiați ai săi. Am căutat peste tot să văd imagini cu tancuri atacând Palatul Cotroceni, cu usl-iști înarmați cu topoare și bâte în mâini căutând casele lui Cocoș, Anastase, Blaga, dar n-am văzut nimic. În schimb, am văzut în parlament un evident derapaj antidemocratic.

Omagiu pentru cardinalul Alexandru Todea

Cardinalul Alexandru Todea va fi readus în memoria colectivă, la Timișoara, prin lansarea unei cărți de mărturii adunate de la cei care l-au cunoscut. Înaltul prelat a condus Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolică în ultimii ani de ilegalitate, precum și în primii ani de după ieșirea la lumină.

Fara apa calda

Colterm anunță că, din cauza unor intervenţii pe reţaua termică primară, miercuri, între orele 8 și 20, va întrerupe furnizarea apei calde de consum la PT 98 şi PT SDM. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc în zona Steaua şi o parte din cei care locuiesc pe strada Eternităţii.

Intreruperi de curent

În Timișoara nu sunt programate întreruperi de energie electrică. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Comloșu Mare (p), Dumbrăvița (Ferma 10-12, Legofruct, Dunca Expediții, Carros), orele 9 – 16; Deta (SC Erreme Agroferma SRL), Jamu Mare (p), orele 8 – 16; Bodo (p), orele 8 – 20; Făget (Calea Lugojului), orele 10

Top