Stirile din ziua: 18 iulie 2012

Timisoreni, despre concertul Innei: „Prea multi bani pentru un striptease!”

Primăria s-a gândit că le face timișorenilor o mare surpriză, aducându-le-o pe Inna să cânte de ziua orașului. Pentru aproximativ 20.000 de euro, cântăreața din Mangalia ar urma să presteze o oră pe scena din Piața Unirii. Concertul stârnește însă reacții adverse: pe Facebook a fost creată deja o pagină anti-concert Inna.

Druckeria si Peluza Sud aduna cotizatii pentru ASU Politehnica

Druckeria şi Peluza Sud, facţiunile care resping proiectul inițiat de Nicolae Robu şi Titu Bojin, o iau de la capăt, din campionatul judeţean, cu ASU Politehnica. Sub îndemnul „Ajută şi tu Politehnica!”, Asociaţia Suporterilor Druckeria şi Peluza Sud lansează o campanie de strângere de fonduri pentru echipa Institutului Politehnic Timişoara.

ACS Poli, oficial in alb-negru, nu in alb-violet?

Noua echipă a Timişoarei, care se doreşte continuatoarea de drept a echipei fondate în 1921, ar putea avea culorile oficiale alb şi negru. Este o veste care are toate şansele să incite și mai mult spiritele între suporterii timişoreni. Asta, în condițiile în care cei care nu aprobă noul proiect fotbalistic spun despre ACS Poli Timişoara că e doar un hibrid.

Concurs de inot in lacul Surduc

Timișorenii sunt invitați să înoate în lacul Surduc. Clubul de înot Masters a organizează un prima eveniment care are ca scop promovarea înotului în ape deschise. Pot participa amatori de înot, indiferent daca sunt afiliaţi la vreun club sportiv sau nu.

Etica, frate! Victor Ponta n-a furat la nivelul cerintelor guvernarii Nastase

Gata, de acum e clar: Comisia Națională de Etică a Ministerului Educației a apreciat, după grele dezbateri cu demisia pe masă, că doctorandul Victor Ponta nu a plagiat în lucrarea sa de doctorat. Totuși, ca să nu le arate obrazul Sf. Petru la intrarea în Rai, membrii comisiei – că nu le pot spune altfel – au adăugat că acea infracțiune nu s-a produs „la nivelul cerințelor anului 2003”.

Hornbach a ajuns la Timisoara / FOTO

22.500 de metri pătrați, trei zone – decorațiuni și instalații, grădină și drive-in – plus 120.000 de articole, din care jumătate pe stoc și restul aduse la comandă. 30 de milioane de euro investiție. Așa se prezintă, în cifre, cea mai nouă investiție din Timișoara, magazinul de bricolaj Hornbach.

90.000 de lei pentru o ora cu Inna, de Ziua Timisoarei

90.000 de lei – atât este dispusă Primăria Timișoara să plătească pentru ca Inna să cânte de ziua orașului. Suma reprezintă mai mult de jumătate din bugetul alocat acestui eveniment. Contractul nu a fost încă semnat, dar municipalitatea este în negocieri avansate cu reprezentanții Innei.

Top