Stirile din ziua: 16 iulie 2012

Mituri cu si despre dinti

S-au creat de-a lungul timpului o mulțime de mituri referitoare la dinți, stomatologi, tratamente, mituri care s-au transmis pe cale orală, mituri create din teama oamenilor de a merge la dentist, din subiectivismul fiecăruia, mituri care nu o dată stau în calea deciziei de a merge la dentist. Totuși, având acces la informație mult mai mult decât în trecut, putem face o alegere bună dacă ne documentăm. Suntem în secolul 21 și este o zi perfectă să demontăm câteva mituri.

Soc: Inaltpreasfintitul Nicolae nu se mai retrage!

Au trecut şase zile de când mitropolitul Banatului, Înaltpreasfinţitul Nicolae, și-a anunțat retragerea din funcţie, însă acum a revenit asupra deciziei. Schimbarea de direcţie dă frâu liber celor care au cerut iniţial Sfântului Sinod să-i retragă dreptul de semnătură, argumentând că Înaltpreasfinţitul nu ar mai fi în toate facultăţile mintale.

Daca si nea Jean s-a saturat de Basescu…

… e clar ca lumina zilei: nopțile președintelui suspendat sunt numărate. După aproape opt ani de zile și nopți în care a făcut ce-au vrut mușchii lui de matelot versat, a venit vremea să plece. Nu-i mai puțin adevărat că parcă și-a dorit cu dinadins acest lucru, încă de când încerca să se urce în spatele fostului premier Tăriceanu.

Mi-e dor de un miting adevarat

Mi-e tare dor de un miting adevărat, ca pe vremuri. Fie că eram 20.000 de timișoreni ieșiți la Proclamație să contestăm mizeria de neocomunist cu care ne-am trezit după revoluție, fie că ceream Europei să ne sancționeze clasa politică pentru abuzurile lui Ion Iliescu ori sărbătoream prima victorie în alegeri a Dreptei cederiste, de fiecare dată în fața Operei veneam ca la un forum discuție mii de oameni avizi în a-și exersa un drept câștigat în democrație. În fond, „La porumbei” toată lumea se pricepea la fotbal și, apoi, la politică, iar noi de abia ce prinsesem gustul să facem asta în libertate.

Intreruperi de curent

Compania Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara. acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Foraje apă Captare II, orele 9 – 15; Dumbrăvița (str. Jupiter, Marte, Uranus, Ferventia), orele 9 – 12; Gad, orele 8 – 16; Bodo, Balinț, orele 9 – 20.

Mitingul USL din Piata Unirii, aritmetica si sloganuri / FOTO

Piața Unirii n-a mai fost, duminică seară, locul potrivit pentru o limonadă. Sau, dacă vă place politica, le-ați fi putut îmbina pe amândouă, în cel mai pur spirit USL. Victor Ponta a lipsit, dar a fost Crin Antonescu. Au venit, disciplinați, membri de partid din județele limitrofe. Nu se știe câți, dar îndeajuns pentru a naște întrebarea: câți timișoreni sunt anti-băsiști?

Top