Arhiva pentru eticheta: abonamente

teszt 9

Tes(z)t reusit pentru iubitorii de teatru din Timisoara

Tes(z)t reusit pentru iubitorii de teatru din Timisoara

Timișorenii se înghesuie la teatru, iar ediția a noua a Festivalului Euroregional Teszt, organizat de Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, nu face decât să demonstreze încă o dată acest lucru. O parte din abonamente au fost deja vândute, altele sunt pe cale de epuizare, iar numărul reprezentațiilor a fost suplimentat.

timpark3

Cat va costa parcarea la anul in Timisoara? Tarifele TimPark, la mana CL

Dacă tot nu sunt parcări, măcar nu cresc tarifele pe care le vor plăti, anul viitor, șoferii. Pe ordinea de zi a viitorului plen va exista un proiect privind „privind tarifele aplicate pentru parcarea pe raza municipiului Timişoara”. Conform acestuia, prețurile TimPark rămân neschimbate.

electric castle1

Daca vreti la Electric Castle, grabiti-va! Nu mai sunt abonamente, iar biletele sunt putine

Românii iubesc din ce în ce mai mult festivalurile. Încă o dovadă: au cumpărat pe capete abonamente la Electric Castle. Toate cele 20.000 de bilete de acest gen scoase la vânzare au fost epuizate cu o lună și jumătate înainte de eveniment! Mai sunt disponibile doar tichet pe zile, și acestea în număr limitat.

abonamente teatru

Vreti sa nu ratati niciun spectacol la Teatrul National? Luati-va abonamente

Fiindcă vrea ca spectatorii fideli să nu rateze piesele favorite, Teatrul Național Timișoara le face o surpriză. Din această săptămână au fost scoase la vânzare abonamentele pentru anul 2015. Acestea sunt de patru tipuri și pot fi cumpărate atât online, din fața calculatorului, cât și de la casieriile TNTm.

stadion

Timisoara, mai ieftina decat comuna Poiana Campina! La abonamentele la fotbal

Șefii clubului de fotbal Fortuna Poiana Câmpina au înțeles repede un lucru pe care cei de la Poli nu par să-l bage la cap de vreo doi ani încoace: prețul prea mic al biletelor nu aduce neapărat spectatorii la stadion. Pentru ca pe „Dan Păltinișanu” să nu fie doborâte, în acest sezon, noi recorduri în materie de absenteism al spectatorilor e nevoie de promovare și marketing și de multe altele…

stadion

De miercuri se pot face abonamente la meciurile lui ACS Poli

ACS Poli a stabilit prețurile biletelor și abonamentelor pentru sezonul 2013/2014. Clubul va pune la dispoziția suporterilor un sistem de ticketing online, iar aceștia își vor putea cumpăra biletele din fața calculatorului. Cele mai ieftine bilete costă 10 lei și sunt la peluze. Cele mai scumpe abonamente costă 500 de lei și sunt la categoria VIP.

Top