Stirile din ziua: 16 august 2012

PSD pune director la DJTS Timis

Aurelian Novac (PSD), cunoscut mult mai bine sub numele de „Relu”, va fi noul director al Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Timiş. El îl va înlocui în această funcţie pe actualul director, Flavius Nastor (PD-L).

Etichete:

Grapini isi anunta candidatura, liberalii nu stiu nimic

Președintele PC Timiș, Maria Grapini, totodată vicepreședinte la nivel național, și-a anunțat joi candidatura pentru un fotoliu de deputat. Grapini devine astfel primul politician din cadrul USL care își anunță candidatura pentru alegerile parlamentare. Ea vizează Colegiul 3 Timișoara. Curios este că aliații liberali habar n-au de această variantă.

Cristi Dancia, aproape de ACS Poli

ACS Politehnica Timişoara este în plină perioadă de completare a lotului cu care va ataca promovarea în primul eşalon. Postul de fundaş stânga este deficitar, iar antrenorii timişoreni caută soluţii. Una vine din Liga a III-a, de la Millenium Giarmata, care îl are în lot pe Cristi Dancia, fundaşul de 32 de ani care a cochetat şi cu prima reprezentativă de fotbal în perioada în care era la FC Argeş.

Primarul din Sinandrei, in tandreturi cu amanta, pe Facebook / FOTO

În lumea reală e încă însurat. În cea virtuală și-a oficializat relația cu amanta. Primarul din Sînandrei, care a fugit de acasă aproape imediat după ce a câștigat alegerile, a postat pe Facebook un album întreg de poze din escapada amoroasă cu soția celui care i-a finanțat campania electorală.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – str. Victor Babeș nr. 21, orele 9 – 16; Parța, Bulgăruș (p), orele 9 – 16; Moșnița Nouă (p), Sacoșul Turcesc (p), orele 8 – 16; Bodo, orele 9 – 20.

Top