Stirile din ziua: 15 august 2012

1.200 de copii din Timis incep scoala in conditii vitrege

Peste 1.200 de copii din Timiș vor începe școala în clădiri insalubre, fără apă, cu pereți crăpați sau cu grupuri sanitare în curte. Ei locuiesc în sate unde școlile nu au autorizații sanitare, iar autoritățile locale nu au alocat bani nici anul acesta, pentru a le aduce la un standard decent.

Coana Monica, fata in fata cu revolutionarii timisoreni

Curtea Constituțională a amânat din nou verdictul în cazul referendumului. România mai are de așteptat o săptămână. După care, dacă nu se face o nouă amânare, ori o pornește pe calea Revoluției, ori pe cea a războiului civil. Asta, dacă ne luăm după declarații ale unor persoane publice. Culmea, toate făcute la Timișoara.

Laie sau o laie?

Odată cu venirea USL la putere, și Nicolae Oprea a scos capul de după asociația sa de fermieri. Era foarte important pentru domnul Laie ca lumea largă să-și amintească de dumnealui, de preocupările sale de om al câmpului, de priceperea sa în zootehnie, dar mai ales de apetitul său verbal fără acoperire în realitate.

Adormirea Maicii Domnului

Adormirea Maicii Domnului este prăznuita atât de ortodocși, cât și de catolici în fiecare an, pe data de 15 august. Sântămaria Mare, una dintre marile sărbători ale bisericii creştine, marchează trecerea de la vară la toamnă.

Top