Stirile din ziua: 6 august 2012

Fratii Cristescu, la primul „tun” in consiliul local

Ședința festivă a consiliul local, dedicată Zilei Timișoarei, s-a transformat, într-o grabă suspectă, și într-o ședință lucrativă. Nu mai puțin de trei proiecte având conotații imobiliare au fost supuse dezbaterii, toate fiind aprobate. Cel mai controversat proiect a ajuns pentru a treia oară în fața consilierilor, până acum el fiind respins.

Tratamentul cariei dentare simple

Poate îți spui: o carie, ce este mai banal? Răspunsul: nu este banal deloc! Caria dentară trebuie tratată cu maximă seriozitate și tratamentul ei trebuie considerat o prioritate. Cu cât mai devreme este depistată și cu cât mai devreme este tratată, cu atât mai bine. Dar, ce este caria dentară, care sunt cauzele și care este tratamentul?

Guvernare la misto: Mona Pivniceru, ministru la Justitie

În urma demisiilor înregistrate dimineață din partea lui Ioan Rus (ex-ministru al Administrației și Internelor) și Victor Paul Dobre (ex-ministru delegat al Administrației), Guvernul USL condus de Victor Ponta a demarat o „rebrenduire”. Aceasta presupune atât mutarea unor miniștri dintr-o parte într-alta, cât și aducerea unor oameni noi.

Hotarare istorica a Guvernului Ponta: Gavojdia si Gottlob au steme!

Pentru cei care critică Guvernul Victor Ponta cum că ar fi cel mai slab din istorie, de la Burebista încoace, avem dovada că la Palatul Victoria se muncește pe brânci. În ultima ședință de guvern, pe 31 iulie, Guvernul României a luat nu mai puțin de 27 de hotărâri. Cele mai multe s-au referit la ratificarea unor scrisori cu organisme internaționale, însă printre ele s-a strecurat și altceva.

Ioan Rus a demisionat de la Interne

Debandada și haosul care domnesc în Guvernul USL condus de Victor Ponta par să nu mai aibă sfârșit. Luni dimineața, ministrul de Interne, Ioan Rus, și-a anunțat demisia de onoare din funcție. Acest act are loc la doar o zi după ce PDL, prin vocea lui Cezar Preda, a cerut demisia lui Rus pentru bulibășeala creată în jurul listelor electorale de la referendum.

Cu „moastele” Acvariului prin oras

În ultima vreme mă apasă o senzație cum că ceva n-ar fi în regulă cu noul primar al Timișoarei, Nicolae Robu. Prea îi ies dumnealui toate promisiunile din primul foc, prea ne convinge omul că va ajunge mare edil, mai ceva ca Făt Frumos în doar câțiva ani de copilărie în administrație. Citeam prin ziare despre ce vrea să facă primarul și mi se umplea inima de bucurie. „Ptiuuuu, uite la el, năzdrăvanul, ce vrea să facă!”, mă minunam eu cu simț gospodăresc.

Antalya, asa cum nu v-ati imaginat-o niciodata / FOTO

Antalya este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute destinații turistice din Turcia, fiind numită de localnici „cealaltă capitală” sau „capitala turistică a Turciei”. Statisticile vin să întărească acest lucru, Antalya clasându-se, în 2011, pe locul al treilea în topul celor mai vizitate orașe după numărul de zboruri internaționale, devansând chiar și New York-ul.

Schimbarea la Fata

Creștinii sărbătoresc, pe 6 august, Schimbarea la Față, una dintre cele mai mari sărbători religioase. În această zi, apostolii s-au convins că Iisus nu este doar un prooroc al lui Dumnezeu, ci însuși fiul lui Dumnezeu.

Banii inapoi pentru „teapa” Lepa Brena

Lepa Brena tot vine la Timișoara, după cum încă susțin, cu tupeu, organizatorii concertului care ar fi trebuit să aibă loc acum aproape două luni. Între timp, amenințați cu procesele de timișorenii care și-au cumpărat bilete, ei anunță, din nou, că returnează sumele încasate deja. Și, evident, susțin că Lepa Brena o să vină, cândva, în orașul de pe Bega.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – Bd. Industriei (p), orele 9 – 11; Buziaș (str. I. Vidu, Timișului, Viorelelor, A. Mureșanu, Semenicului), Giera (p), orele 8 – 16; Checea (p), orele 9 – 14.

Inna a umplut Piata Unirii si i-a intrerupt concediul primarului Robu / FOTO

Duminică după-amiază, Inna și-a etalat picioarele în jeanși rupți și a făcut poze cu fanii. Seara, a urcat pe scenă, pentru concertul de 15.000 de euro. Întreg onorariul va ajunge la Centrul Medical de Evaluare și Recuperare „Cristian Șerban”. Primarul Nicolae Robu n-a lipsit de la eveniment, deși e în concediu.

Top