Stirile din ziua: 18 august 2012

Neplatiti de trei luni, angajatii lui Cornu demisioneaza pe Facebook

„Regele asfaltului din Banat” are probleme în afaceri. Recunoaște acest lucru Marina Almășan, care anunță că-l părăsește pentru a-l proteja. Între timp, angajații lui Georgică Cornu sunt neplătiți din mai. Unul dintre reporterii de la TVT89 și-a anunțat demisia printr-o scrisoare deschisă, în care îi cere președintelui Camerei de Comerț să-i dea măcar banii de chirie pentru ultimele trei luni.

Zambon: „Iancu nu a castigat niciodata un litigiu cu mine”

A fost Claudio Zambon mai malefic pentru Politehnica Timişoara decât Marian Iancu? Este o întrebare care stă pe buzele tuturor celor care se identifică cu culorile alb şi violet. Italianul revine în prim plan și susține că Iancu a cumpărat de la el, încă de acum trei ani, culorile și palmaresul lui Poli și că, de fapt, n-a câștigat niciun proces pe această speță.

Cum a ajuns o mare prostie cea mai frumoasa „promisiune” a USL

Când Germania Angelei și Europa Barosso-ului se văicăreau pe umerii Curții Constituționale din România, probabil că, așa democratici cum sunt ei, aveau în imagine deranjarea de către „cârlani” a ceva sacru. Cum niște judecători cu peruci buclate pe cap și ajunși la o maturitate profesională incontestabilă sunt luați pe sfânta drâmbă de niște șmecheri din politică.

Top