Stirile din ziua: 30 august 2012

Batalia pe liceul din Faget: un traseist politic va fi numit director

Și-a schimbat de cinci ori culoarea politică în ultimii ani și, de fiecare dată, a „votat” numai cu puterea. Acum, va fi numit director la liceul din Făget de unde a fost dat afară în 2009, chiar de Ecaterina Andronescu. Victor Birău, profesor de fizică la Liceul „Calderon” din Timişoara, e susținut puternic de organizația PSD Făget. Primarul PDL Marcel Avram speră ca ministrul Andronescu va interveni din nou.

Traiasca coabitarea

Cât timp senatorul Ghișe ilustra învelit în cartoane disperarea unor liberali puși în situația să nu-și mai vădă viitorul de după Crin Antonescu, dincolo de gardul Cotrocenilor se pregătea coabitarea prin destuparea unei bătrâne sticle de bourbon. Palatul Victoria se antrena și el pentru o prea bună colaborare cu șeful statului, fie că e vorba de administrarea României în viitorii doi ani, fie că trocul va conduce la ascuțirea demisiilor tuturor părților implicate.

Apocalipsa din camara: alimentele de baza, cu 30% mai scumpe

Până la finele anului, românii vor plăti cu o treime mai mult pe alimentele de bază. Specialiștii în agricultură sunt cât se poate de pesimiști: chiar dacă vor apărea legume din culturi de toamnă, acestea nu vor ieftini prețurile, ci, din contră, le vor crește. Vârful scumpirilor va fi atins între 15 și 20 septembrie.

„O sansa la viata” pentru Ion Constantin

Ion Constantin are 20 de ani și ar fi trebuit să aibă o viață fără griji. Soarta a decis însă altfel, astfel că tânărul se luptă acum să trăiască. Are de învins un dușman de temut: osteosarcomul femural. Pentru a-l putea învinge are nevoie de 70.000 de euro, bani de care familia sa nu dispune. Dacă vreți să-l ajutați, concertul de vineri seară este ocazia perfectă.

Fara apa calda

Colterm va opri, joi, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde de consum la P.T. 94. Întreruperea este cauzată de executarea unor lucrări ale Enel. Vor fi afectaţi timișorenii de pe străzile Cristalului, Oglinzilor, Uranus, Intrarea Vega, precum şi o parte a celor de pe Bulevardul Sudului.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – str. Sănătății (p), orele 8 – 16; Călacea Băi, Bărăteaz, Sânmihaiu Român (p), orele 9 – 16; Obad (p), orele 8 – 16; Lugoj (str. D. Cantemir, A. Vlaicu, Libertății), Bodo, Jabăr, Gruni, Belinț, Șanovița, Chizătău, Știuca, Zgribești, Sălbăgel, orele 9 –

Top