Stirile din ziua: 29 august 2012

De sambata, Subway ajunge la mall

Faimoasele sandvișuri vor putea fi găsite și la Timișoara. De sâmbătă, la mall, puteți mânca după exact aceleași rețete din New York. Cel mai mare lanţ de restaurante de tip fast food din lume va deschide, pe 1 septembrie 2012, primul restaurant din Timişoara.

Robu, mai interesat de SS Poli – Ripensia, decat de Soimii Pancota – ACS?

ACS Poli a susţinut primul joc oficial în Cupa României pe terenul celor de la Şoimii Pâncota. Suporterii au rămas însă acasă, deși până în localitatea arădeană nu e deloc mare. Nici măcar primarul Nicolae Robu n-a asistat la primul meci oficial al noii echipe a Timișoarei. Un alt edil-șef a luat însă loc în tribuna de la Pâncota.

Goge, singurul care a confirmat la Pancota

Valentin Velcea spunea, la finalul ruşinoasei înfrângeri de la Pâncota, că sunt unii jucători care nu au ce căuta în lotul lui ACS Poli Timişoara. Dacă ar fi aşa, atunci antrenorul timişorenilor ar trebui să procedeze la concedieri masive, după felul în care s-a prezentat echipa la jocul cu Şoimii Pâncota, o echipă nou promovată în Liga a III-a.

Realitate dureroasa: mame care-si ucid pruncii

Opt din zece mame se simt triste după naştere, iar 10-15% din tinerele mămici suferă de depresie post-partum. Unele dintre ele ajung până într-acolo încât își ucid bebelușii. În timp ce literatura de specialitate se ferește să le numere pe acestea din urmă, în România, cazurile de acest gen s-au înmulțit în acest an.

Liga I: Danut Lupu, ca Petrache Lupu?

Vă mai aduceţi aminte de Petrache Lupu, sfântul de la Maglavit, despre care se spune că a avut viziuni şi că a ajutat mulţi oameni? Iată că un alt Lupu, Dănuţ (da, exact, ca şi napolitana!), vine să prevestească, la câteva decenii de la minunea de la Maglavit, o altă minune care va bucura mulţi oameni din ţara noastră: Dinamo se desfiinţează în doi ani!

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Arieș (p), Calea Martirilor (p), Bd. L. Rebreanu (p), str. Diaconu Coressi (p), Versului (p), Poeziei (p), Martir Marius Ciopec (p), Ștefan Stâncă (p), orele 9 – 16; Bucovăț (IAS, CAP), orele 9 -16; Lovrin (p), orele 9 – 13; Gad,

Top