Stirile din ziua: 12 august 2012

Guvernul lui Victoras, ca nuntile lu’ Carpaci

La fix două săptămâni de la referendum, guvernarea USL se comportă la fel de iresponsabil cum a și început. Ba chiar mai mult decât atât. Situația a ajuns de un ridicol desăvârșit. Un guvern își contestă propriul referendum! De la mic la mare, tot USL-ul, de la „ciutacii” lui Felix Varanul la secretari de stat, de la miniștri la prefecți și șefi de deconcentrate nou-numiți, toată lumea a început un demers halucinant: rediscutarea listelor electorale. Asta, după ce au acceptat inițial să organizeze referendumul pe vechile liste.

Tupeu: contrabanda cu ambulanta!

Imaginația contrabandiștilor de la granița cu Serbia pare să nu aibă limite. Ei au transformat un microbuz în Ambulanță, pentru a-l folosi la contrabanda cu alcool sau țigări. Mașina a trecut de frontieră, dar a fost oprită la Deta, pentru control. În loc de pacient și aparatură medicală, polițiștii au găsit câteva sute de litri de alcool.

Contre pe Facebook: Brancovan vs Robu, pe marginea acordului lui Iancu

Mulți dintre suporterii poliști sunt deciși să sprijine proiectul SS Politehnica, echipa din campionatul județean a Universității Politehnica, în detrimentul construcţiei fotbalistice puse la cale de autorități. Nicolae Robu a avut un schimb acid de replici pe această temă cu Cristi Brâncovan, unul dintre liderii suporterilor. Miza: acordul pe care și l-a dat Marian Iancu pentru folosirea denumirii și a culorilor alb-negru.

Un alt fel de socios

De câte ori ați auzit, stimați navigatori și navigatoare, după ce Nicolae Robu a ajuns în fruntea Primăriei Timișoara, că în spatele noului edil stă rapacele om de afaceri „Frații Cristescu”? Dar de câte ori fanii rebeli ai echipei Poli n-au suspectat că în umbra primarului ales stă nemilosul Marian Iancu? De foarte multe ori. Habar n-am câți cetățeni ai urbei n-au rezistat cu aceste îndoieli și s-au sinucis de pe urma acestor traume sufletești. Ori câți încă iau antidepresive să nu ajungă la acest ultim gest. Dar știu că multe lucruri ar merge cel puțin la fel de prost și fără ca aceste personaje să jongleze în spatele edilului liberal și-a proiectelor sale, nu numai fotbalistice.

„Abramburica” o vrea pe Mariea Stefan la Casa Corpului Didactic

Mariea Ştefan, încă inspector şcolar general adjunct de Timiş, este dorită de ministrul Educaţiei în fruntea Casei Corpului Didactic de la Timişoara. Filiala judeţeană a PSD nu vrea să audă însă de propunerea ministrului Ecaterina Andronescu şi cere de urgenţă eliberarea acestei din funcţia de la Inspectoratul Şcolar Timiş.

Top