Stirile din ziua: 20 august 2012

ACS Poli, sanse mari de promovare intr-o serie cu echipe falimentare

În mai puţin de două săptămâni, ACS Poli Timişoara debutează într-o serie a doua a eşalonului secund mai slabă ca niciodată. La startul competiţiei se vor alinia doar 14 echipe. Criza financiară pare să fie de partea timişorenilor, toate formațiile fiind măcinate de probleme financiare. ACS Poli este singurul club care are stabilitate din acest punct de vedere.

Victor Dumitrascu a ajuns oficial la CJAS Timis

Victor Dumitrașcu a revenit, luni, la șefia CJAS Timiș. El a fost instalat în funcția rămasă vacantă după demiterea fostului președinte-director general Cristian Careba printr-un ordin al președintelui CNAS. Dumitrașcu a fost șeful laboratorului Spitalului Județean și a mai fost, în două rânduri, director la CJAS.

Start la ManyFest

ManyFest 2012 se desfăşoară între 20 şi 30 august şi are trei secţiuni de concurs: scurt-metraj, fotografie şi grafică. În paralel se va desfășura și Festivalul de Teatru în limba Engleză pentru Adolescenţi. Cele două evenimente își deschid simultan porțile luni, de la ora 19, la Teatrul Naţional.

La doi ani dupa scandal, Ciobanu se intoarce director la „Vlad Ţepeş”

Tiberiu Ciobanu se întoarce la conducerea liceului „Vlad Ţepeş”, după doi ani de pauză. În septembrie 2010, după un scandal uriaș, Ciobanu era schimbat din funcţie. Decizia de schimbare a plecat de la cel mai înalt nivel și n-a putut fi schimbată, în ciuda protestelor organizate de profesorii și elevii liceului.

Belgrad, orasul alb / FOTO

Belgrad, numit Oraşul Alb, este una dintre cele mai vechi așezări europene. De asemenea, este capitala Serbiei din 1403, a fost capitala Iugoslaviei (între 1918 și 2003), apoi din nou a Serbiei şi Muntenegrului, iar din 2006 este din nou exclusiv capitala Serbiei. Oraşul este situat la vărsarea râului Sava în Dunăre, în partea de nord a Serbiei, fiind înconjurat din trei părţi de Voivodina şi dintr-o parte de Serbia Centrală.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. A. Pacha nr. 2 , orele 9 – 14; Lenauheim (p), orele 9 – 16; Deta (p), orele 8 – 16; Lugoj (str. D. Cantemir, A. Vlaicu, Libertății), Bodo, orele 9 – 18.

Top