Stirile din ziua: 13 august 2012

Victor Dumitrascu, reinstalat la CJAS Timis

Victor Dumitrașcu se întoarce, marți, la șefia Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş. El va fi instalat în funcția rămasă vacantă după demiterea fostului președinte-director general Cristian Careba. Dumitrașcu este șeful laboratorului de analize al Spitalului Județean și a mai fost, în două rânduri, director la CJAS.

Maia Morgenstern, intr-un spectacol pentru Centrul „Cristian Serban”

Maia Morgenstern revine la Timișoara într-un spectacol special. „Janka”, de Oscat Speace, în regia lui Toma Enache, se joacă pe 23 august, pe scena Filarmonicii Banatul. Spectacolul este organizat de Rotary Buziaș, urmând ca banii obținuți  din vânzarea de invitații  să fie donați integral Centrului de Recuperare „Cristian Șerban”.

Virgil Paunescu, dat afara de Antonescu din Palatul Cotroceni

Timișoreanul Virgil Păunescu – pe numele lui original, Vergică Gălușcanu – a fost demis de președintele interimar Crin Antonescu din funcția de consilier prezidențial pe probleme de Sănătate Publică. Păunescu este ultimul dintre consilierii lui Traian Băsescu eliberat din funcție de Antonescu. În locul lui Păunesu a fost numit Victor Voicu.

Dancing House, sau „Ginger&Fred”, la Praga / FOTO

Praga nu este doar o destinație turistică, ci și o călătorie în timp care te poartă din secolul al XII-lea în Evul Mediu și înapoi. Străbătând Praga la pas se pot admira capodopere arhitecturale din toate timpurile. Fie că vorbim despre stilul gotic, baroc, art nouveau sau deconstructivismul post-modern, toate pot fi găsite de multe ori chiar la un loc.

Bruxismul, scrasnitul dintilor

În prezent se estimează că 20% din populație suferă de bruxism, iar procentajul acesta este în continuă creștere. Din păcate, doar 5% din cei ce suferă de această afecțiune manifestă simptome cum ar fi dureri ale maxilarelor, ceea ce face ca boala să treacă neobservat până la momentul în care dinții și articulațiile deja sunt afectate într-o manieră mai mult sau mai puțin severă.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică, după cum urmează: Timișoara – str. Carpați, Someș, Sf. Iosif cel Nou, Diaconu Coressi (p), Bradul, Surorile Martir Căceu (p), Crișul, orele 9 – 13; Dumbrăvița (str. Poeziei, Literaturii), orele 9 – 13; Dudeștii Noi (p), Sânandrei, orele 9 – 16; Cenad (PCTF+Vama), orele 10 –

Top