Stirile din ziua: 24 august 2012

Grindeanu pleaca la Bucuresti, pe cine pun Cristestii viceprimar?

Aproape sigur, viceprimarul PSD Sorin Grindeanu va candida, în toamnă, pentru un fotoliu de parlamentar pe listele USL. Indiscutabil, cu mari șanse de reușită. Într-un fel, el a recunoscut acest lucru, însă problema care se pune este cea a înlocuitorului său în scaunul de la primărie.

Hasta la vista, Revolucion!

Ce ți-e, dom’le, și cu revoluționarii ăștia! Ce s-au mai îmburghejit! După ce au strigat toată vara că, dacă se întoarce Băsescu la Cotroceni, pun de o nouă revoluție, una mult mai mândră și mai cu dichis decât prima, acum o dau la întors. Ba că e prea cald, ba că una, ba că alta. Ba c-o fac numai la București, live la Gâdea și Mircea Badea, ba că mai așteaptă până în septembrie.

Revoltator: copiii cu dizabilitati au „interzis” la joaca in Timisoara

Copiii cu dizabilităţi nu au dreptul să se joace în Parcul Copiilor. Interdicţia stă scrisă în instrucțiunile de utilizare ale fiecărui echipament din parcul a cărui reabilitare a costat două milioane de lei. Ea nu e însă nouă și apare în mai multe locuri de joacă deschise în timpul fostei administrații.

Inca nereceptionata, Autostrada Vestului trebuie deja reparata

Autostrada Timișoara – Arad e considerată o mare realizare în ceea ce privește lucrările de infrastructură din România. Șoseaua e deschisă circulației, dar viteza este restricționată. Lucrarea nu este încă recepționată și are deja nevoie de reparații. Toate acestea, în mai puțin de un an de la inaugurare.

Carceie critica decizia Curtii Constitutionale

Părerile din PNŢCD Timiş se bat cap în cap. În timp ce noua conducere este alături de PD-L şi Băsescu, fosta conducere este nemulțumită de decizia luată de Curtea Constituţională. Fostul vicepreşedinte al PNŢCD Timiş şi candidatul partidului la preşedinţia CJT în alegerile din 29 iulie bate obrazul acestei instituții.

Targ de adoptii canine

Timişorenii sunt așteptați sâmbătă, în parcul Bucovina, la un nou târg de adopţii canine organizat în acest an de primărie. Între orele 10 și 12, 20 de căței deparazitaţi, vaccinaţi, sterilizaţi, microcipaţi şi cu carnete de sănătate își vor aştepta nerăbdători noii stăpâni. Este cel de-al treilea târg de adopţii canine din acest an organizat de

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – Bd. Cetății nr. 30, 30A, 32; str. Moise Doboșan (p), Tibrului, Agricultorilor, Bistrița (p), Mesteacanul, Mircea cel Batrân (p), Gr. Alexandrescu (p), orele 9 – 16; Lugoj (str. D. Cantemir, A. Vlaicu, Libertății), Bodo, Jabăr, Gruni, Belinț, Chizătău, Șanovița, orele 9 –

Top