Stirile din ziua: 8 august 2012

ACS Recas, la mila lui Marian Iancu!

ACS Recaş, viitoare ACS Politehnica Timişoara, este la cheremul lui Marian Iancu. Umbra lui Marian Iancu bântuie noua echipă, atâta vreme cât actuala conducere a ACS Recaş depinde de dispoziţia bucureşteanului, când vine vorba de împrumutul unor jucători sau de folosirea unor mijloace fixe sau mobile care aparţin fostei echipe din Liga I.

PNTCD, din nou la rascruce: Ciorbea-Ciuhandu-USL sau Pavelescu-Moldovan-PDL?

La mai bine de 22 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, PNȚCD – partidul de care s-au legat cel mai mult speranțele celor care în 1990 doreau o desprindere totală de comunism – rămâne într-o continuă degringoladă. Fără îndoială, PNȚCD este și cel mai nedreptățit partid din perioada post-decembristă. Pe de o parte, el plătește încă pentru că a fost singura formațiune care și-a asumat răspunderea pentru guvernarea din perioada 1996-2000. O guvernare nu atât de catrastrofală, cum a fost prezentată peste tot, dar cu mari costuri sociale.

Marian Iancu se razbuna pe suporterii lui ASU Poli

Marian Iancu se răzbună pe suporterii lui Poli Timişoara şi le ia dreptul de a folosi denumirea şi culorile echipei cu care se identifică. Site-ul www.debanat.ro a anunţat, în premieră, că Iancu le va da o palmă suporterilor care au avut „tupeul” să se declare nemulţumiţi de noua construcţie fotbalistică pusă la cale de autorităţile locale şi judeţene.

Interuperi de curent

Compania Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică, după cum urmează: Timișoara – str. Cosminului (p), Bd. Liviu Rebreanu (p), Piața Adamachi Vasile (p), str. Memorandului (p), Tapia nr. 9, orele 9 – 15, str. Bujorilor (p), Nicorești (p), V.Hugo (p), Herculane (p), Chișodei (p), Izlaz (p), Steaua (p), orele 10 – 14; Teremia

Top