Stirile din ziua: 14 decembrie 2012

Stickere de multumire pe afisele electorale ale lui Catalin Tiuch

Stickere de multumire pe afisele electorale ale lui Catalin Tiuch

Liderul tineretului PSD Timiş, Cătălin Tiuch, care a repurtat o victorie categorică pe Colegiul VI Camera Deputaţilor, nu i-a uitat pe oamenii care l-au votat. El şi-a trimis echipa de campanie din nou pe teren.

Alerta in Valea Timocului, clopotnita din Malainita e in pericol!

Românii din Valea Timocului acuză oficialii sârbi că vor să provoace un nou conflict etnic. Vineri, autoritățile l-au somat pe preotul Bojan, protopop al Protopopiatului Bisericii Ortodoxe Române “Dacia Ripensis” și paroh al bisericii românești din Malainița, ca, în termen de 20 de zile, să demoleze clopotnița singurei biserici ortodoxe române din zonă.

Dan Idolu

Proiect pentru cresterea profesionismului angajatilor, la Aeroportul International „Traian Vuia”

Un proiect inițiat de directorul Aeroportului Internațional „Traian Vuia” Timișoara, Daniel Idolu, crește profesionalismul angajaților de pe toate aeroporturile din România. În cei doi ani de la începutul proiectului au participat la mai multe cursuri de perfecționare aproape 500 de persoane, de la manageri la femeile de serviciu. Până la final, vor absolvi cursurile 600 de angajați.

perchezitii arhica

Santajisti de oameni de afaceri, prinsi in flagrant

O grupare condusă de un individ condamnat după ce a împuşcat un om în plină stradă a fost destructurată după ce a ameninţat cu moartea un afacerist. Interlopul coordona un grup organizat care acţiona în Caraş-Severin, membrii grupării fiind specializaţi în săvârşirea de infracţiuni de violenţă, şantaj şi cămătărie.

Unde mergem la schi in week-end

Din acest week-end, aproape toate stațiunile de iarnă din România vor avea pârtiile deschise. Săptămâna trecută s-a putut schia pe pârtiile de la Rânca, Semenic și Straja. După ninsorile din ultimele zile s-au mai deschis alte pârtii în țară, inclusiv pe Muntele Mic.

Poli se intareste cu un fundas din Liga I

Poli Timişoara vrea să aducă un fotbalist cu experienţă din Liga I care a fost pus pe liber de Astra Giurgiu. Este vorba despre Ovidiu Mihalache, un fundaş de 29 de ani care a mai evoluat în Banat, pentru Auxerre Lugoj timp de trei ani, între anii 2004 şi 2007.  Mihalache s-a remarcat la Astra

Pacaleli si Pacalici

Ferice e cel care habar n-are să facă diferența dintre o minciună electorală și o promisiune realizabilă și făcută cu onestitate. Credulul nu se mai enervează când cineva îl minte cu seninătate și trece în latura cealaltă și devine total dezinteresat de fenomenul electoral, pe motiv că toți mint și nu merită deranjul.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Munteniei Bl. C28, Zona Lunei – blocuri, I. Neculce (p), orele 9 – 16; Jimbolia (str. Colonia Clarii Vii), orele 9 – 16; Lugoj (str. T. Vladimirescu, S. Bărnuțiu, A. Vlahuță, Mureșului, Teiului), Căpăt, orele 8 – 18.

„Leii” timisoreni investesc in sanatatea nou-nascutilor

Cluburile Lions Timişoara şi Iris Timişoara au convins mai multe companii cu nume să sprijine achiziţia unui aparat important în prevenirea mortalității infantile. Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr. Dumitru Popescu” a primit, în urma acestei acțiuni a „leilor”, un aparat medical foarte performant, destinat nou-născuţilor prematuri sau bolnavi: oximetrul INVOS™ 5100C Cerebral / Somatic.

Top