Stirile din ziua: 16 decembrie 2012

Reportaj in „Tara Sfanta” (II): Turismul religios, sansa ridicarii economice a Palestinei

Reportaj in „Tara Sfanta” (II): Turismul religios, sansa ridicarii economice a Palestinei

În 2012, dacă pleci spre Țara Sfântă – și palestinienii își numesc la fel țara, pentru că aici s-a născut Nazarineanul – primești toate avertismentele posibile. La fața locului găsești lucrurile total diferit: dacă faci abstracție de soldați, puncte de control israeliene și mașini de război, descoperi o societate occidentalizată. Aceasta depinde însă, în mare parte, din punct de vedere economic, de Israel.

Ori cu Brandul, ori cu Alin, PDL Timis tot spre dezastru merge

Atât la nivel central, cât și local, Partidul Democrat Liberal se află în fața celei mai grele perioade din istoria sa. Alegerile parlamentare au spulberat dintr-o lovitură formațiunea care, nu cu mult timp în urmă, era cea mai puternică din țară. Mai rău pentru PDL este faptul că nu s-a votat atâta pentru USL, cât s-a votat cu multă ură împotriva PDL și a personificării răului din acest partid, Traian Băsescu.

Revolutionarii cer demisia lui „Victoras-Iepuras” Ponta!

Cei aproximativ 50 de revoluționari care au participat, duminică, la ședința festivă a Consiliului Local Timișoara, au solicitat demisia premierului Victor Ponta. Ei sunt nemulțumiți că nu le-au fost dați înapoi banii de indemnizații, reamintindu-mi primului ministru că iarna cad două lucruri: zăpada și guvernul.

Negru ca asfaltul si Alba ca Zapada

Dumnezeu a luat în serios amenințările primăriei și s-a apucat să deszăpezească Timișoara cu temperaturi mai mari de zero grade Celsius. Indiscutabil El e proprietarul acestei lumi, deci și al capitalei Banatului, așa că Poliția Locală cred că pe El l-a vizat când s-a lăudat că a emis somații, nu pe tot nesimțitul care pune mâna pe lopată doar cât să-și scoată mașina de teren.

Ostaficiuc nu si-a dat demisia, dar Popoviciu ii sufla tare din ceafa

Liderul PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, nu a demisionat aşa cum a promis mai multor lideri ai organizaţiei judeţene. El ține încă de scaun, dar sursele noastre din PD-L susţin că zilele sale la conducerea filialei sunt numărate. Alin Popoviciu, despre care se spune că îi va lua locul, afirmă însă că ideea schimbărilor de la

Frontiera cu Serbia, inchisa din cauza vremii

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a anunțat că autoritățile sârbe au solicitat  să nu se mai permită ieșirea din România a diferite categorii de autovehicule din cauza stării vremii din ţara vecină. Astfel, prin vama Moraviţa, ieşirea din ţară este blocată pentru toate categoriile de maşini, în timp ce prin Jimbolia este interzisă

Top