Stirile din ziua: 3 decembrie 2012

Horia Cristian e pregatit si de esec: si-a facut spital privat

Deputatul Horia Cristian, candidat USL pe Colegiul 1 Timișoara, s-a plâns, zilele trecute, că nu prea are adversar în campania sa pentru a obține un nou mandat de parlamentar. Dacă tot stau așa lucrurile, Cristian se ocupă mai mult de un spital privat pe care îl va administra împreună cu bunul său amic, Mihai Ionac. Acum patru ani însă, punea bețe în roate unei alte clinici particulare.

Taximetristii au crescut pe sest tarifele

Majoritatea fimelor de taximetrie din Timişoara au majorat, de la sfârşitul săptămânii trecute, tariful cu 50 de bani. Mișcarea a fot făcută fără a fi anunțați, în prealabil, clienții, care s-au trezit că plătesc mai mult pe rutele deja cunoscute. În 2011, tocmai pentru că au aplicat aceeași tactică, s-au ales cu o amendă uriașă de la Consiliul Concurenței. Acum nu pare să le mai pese.

Hurghada – pentru un Revelion cu temperaturi de primavara / FOTO

Știm cu toții că iarna nu-i ca vara și nu trebuie să ne reamintească nimeni acest lucru. Tocmai din acest motiv, când ne vom afla în toiul iernii, foarte mulți dintre noi ar putea avea dorința de a-și petrece Revelionul undeva la căldură. Este un lucru cât se poate de normal, și din acest motiv agenția de turism Ultramarin face o recomandare pe măsură: Hurghada, Egipt.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – Calea Bogdăneștilor (p), str. Mendeleev, Sibiu, Popa Laurențiu, Zenit (p), Calea Circumvalațiunii (p), Bd. Cetății (p), Bd. Sudului nr. 5, Bl. 1; Sânmihaiu Român (antena Orange), Sânmihaiu German, orele 9 – 16; Margina Sat, Nemeșești, Coștei, Zorani, Căpăt (p), orele 8 –

Top