Stirile din ziua: 20 decembrie 2012

Timisoara, oficial in cursa pentru Capitala Culturala

Timisoara, oficial in cursa pentru Capitala Culturala

În 20 decembrie 1989, Timișoara se declara primul oraș liber de communism al României. Cu 23 de ani mai târziu, orașul de pe Bega a intrat oficial în cursa pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Joi a fost semnată Carta Timişoarei.

Cosmin Tinta sparge „buba” de la TVR Timisoara

Primul curajos din TVR Timișoara iese în față. Jurnalistul Cosmin Țîntă denunță, într-o scrisoare deschisă, felul în care merg lucrurile în televiziunea publică, de la modul în care sunt tratate sesizările angajaților, până la felul în care a fost organizată evaluarea în urma cărei 900 de oameni vor fi dați afară.

Pavel Kasai, ratangiul de la ITM Timis, ar putea ajunge ministru secretar de stat!

N-a reușit să ia examenul pentru şefia Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, deși a concurat de unul singur, dar ar putea ajunge direct în minister! Pavel Kasai susține că a fost propus de Biroul Executiv Județean al PSD Timiș pentru funcția de ministru secretar de stat! El abia așteaptă să fie șeful celor care l-au picat la examen.

aquatim

Casierii inchise la Aquatim

În 24 şi 31 decembrie, casieriile Aquatim şi birourile de relaţii cu publicul vor fi închise, conform hotărârii de guvern de la sfârşitul lunii noiembrie. În 27 şi 28 decembrie programul de lucru este cel obişnuit. Factura de apă poate fi achitată, pe lângă casieriile societăţii, şi la agenţiile mai multor bănci: BRD, BCR, ING,

Restrictii de circulatie pe DN 7

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunță că în zilele de 25 și 26 decembrie 2012, respectiv 1 și 2 ianuarie 2013, între orele 6 și 22, sunt instituite restricţii de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 7 (E68) Ilia (intersecţia cu DN 68A) – Arad (intrare municipiu).

Rector bogat, rector „sarac”, la universitatile din Timisoara

Conduc mii de oameni și sunt suficient de bogați ca să nu aibă grija zilei de mâine. Este vorba de rectorii a trei universități de stat din Timișoara. Cel mai bogat e cel de la Politehnică, iar cel mai „sărac” e medicinistul. Cel mai tânăr rector din România, cel de la UVT, are „numai” trei locuințe.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, joi, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Giarmata (SC Indus, IAS Abator, Fabrica de gheață), Jimbolia (str. Colonia Clarii Vii), Grabați (Comagra), Lugoj (str. Vladimirescu, Mureșului, Teiului, Bărnuțiu, Vlahuță, Margaretelor, Bocșei (p), Oituz (p), Rozelor, 1 Mai, Fundătura Bocșei), orele 9 –

Top