Arhiva pentru luna: noiembrie 2012

Victor Ponta e „cel mai mare mincinos al Romaniei”

Victor Ponta e „cel mai mare mincinos al Romaniei”

Victor Ponta l-a numit la Timişoara „cel mai mare mincinos” şi a insinuat că ar fi vrut să intre în PSD. Marius Dugulescu susține însă că lucrurile stau taman pe dos și că premierul l-ar fi invitat în PSD nu o dată, ci chiar de două ori!

Ambasadorul palestinian in Romania saluta rezolutia ONU

Palestina a devenit, în urma unui vot al Adunării Generale a ONU, stat observator la Organizaţia Naţiunilor Unite, rezoluţia primind 138 de voturi pentru, nouă împotriva şi 41 de abţineri. Ambasadorul Teritoriilor Palestiniene în România, Ahmed Aquel, spune că este cel mai bun lucru care s-a întâmplat poporului său după mult timp.

Auchan a cumparat Real

Grupul Auchan a semnat un acord cu distribuitorul german Metro Group, în vederea cesionării activităţilor Real în Europa Centrală şi de Est. Francezii vor plăti pentru preluarea magazinelor Real din Polonia, România, Rusia şi Ucraina suma de 1,1 miliarde de euro.

Ponta a promis: in februarie 2013, incep lucrarile la spitalul de copii /VIDEO

Construcția noului corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” va începe în februarie 2013. Asta a promis, vineri, la Timișoara, premierul Victor Ponta, prezent la lansarea candidaților USL din Timiș. Lucrările costă în jur de șapte milioane de euro.

Sah-viata, pentru campioana nationala Gabriela Olarasu

Gabriela Olărașu, multiplă campioană națională la șah, duce acum lupta vieții ei. După o comă prelungită, ea are nevoie acum de terapie complexă, într-o clinică privată, în care să beneficieze de tratament neurologic și locomotor. Miercuri, în ajun de Moș Nicolae, sunteți invitați să întindeți o mână de ajutor pentru ca acest vis să devină realitate.

Ciarda Rosie, intre izolare si nepasare

Lipsa canalizării și a apei, mormanele de gunoaie și transport în comun deficitar sunt principalele probleme ale locuitorilor din cartierul timișorean Ciarda Roșie. Ion Răducanu, candidatul USL pentru Camera Deputaților pe Colegiul IV Timișoara, a participat la Consiliul Consultativ de cartier al locuitorilor din Ciarda Roșie.

Top