Stirile din ziua: 19 decembrie 2012

De la revolutie la proclamatie, prin obiectivul lui Costi Duma

De la revolutie la proclamatie, prin obiectivul lui Costi Duma

Societatea Timișoara vă invită vineri, 21 decembrie, la Salonul Vega, în Bastionul Theresia, la un moment cu totul special. De la ora 17, va fi vernisată expoziția de fotografie „Timișoara, de la Revoluție la proclamație – 15 decembrie 1989 – 11 martie 1990”.

Cazul „acvariului” sau cum sunt gestionati banii timisorenilor

Până în ajunul Crăciunului, vom fi părtași la deznodământul uneia dintre cele mai mari și controversate epopei din istoria recentă a Timișoarei. E vorba de celebrul „acvariu” din Piața Operei, care urmează să fie demolat, potrivit primarului Nicolae Robu. Dincolo de tot felul de ilegalități, cârdășii, șmenuri grosolane, povestea „acvariului” este un alt exemplu dintr-o nesfârșită serie privind modul în care instituții ale statului folosesc banul public după cheful și mărimea mușchilor celor care le conduc.

Sfarsitul lumii bune

Cică sfârșitul lumii ajunge în România. Se uită în stânga, se uită în dreapta și zice: „Păi aici am mai fost!”. Cel puțin așa spunea un banc. Până la urmă vine sau nu vine, că e bine de știut? Dacă vine fără să ne gândim la el, o să ne pară rău că nu ne-am luat rămas bun de la cei dragi, de la mașinile 4×4, de la averi și vile, de la fondurile europene, de la damigenele cu țuică, rudele cu cârnați și de la butoiul cu varză.

Intreruperi de curent

Compania Enel nu a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Giarmata (Avicola – Ferma Tineret), Orțișoara (antenă Radiocom), Lugoj (str. Vladimirescu, Mureșului, Teiului, Bărnuțiu, Vlahuță, Margaretelor, Bocșei, Oituz, Rozelor, 1 Mai, Fundătura Bocșei), orele 9 – 16; Căpăt (p), orele 8 – 18; Răchita

Top