Stirile din ziua: 17 decembrie 2012

Ponta isi prezinta miercuri guvernul

Ponta isi prezinta miercuri guvernul

Forma finală a noului guvern va fi prezentată miercuri, la ora 12, noua structură urmând să includă mai multe ministere decât în prezent. Anunțul a fost făcut de premierul Victor Ponta, care a precizat că ministerele Economiei şi Finanţelor vor fi împărţite şi va exista un ministru-coordonator pentru proiecte de infrastructură.

Surse: Cabinetul Ponta va avea un vicepremier rom!

Discuțiile pentru formarea noului guvern sunt în toi, iar informațiile se succed cu repeziciune. Conform unor surse din USL, Cabinetul Ponta va avea nu mai puțin de patru vicepremieri. Ultimul adăugat pe listă, Nicolae Păun. În premieră, ungurii sunt, astfel, înlocuiți la guvernare de romi. UPDATE: Victor Ponta nu vrea să comenteze informația.

șoferi

Program de vacanta la RATT

Dacă aveți de circulat cu mijloacele de transport în comun, cumpărați-vă din timp bilete. Chioșcurile RATT vor avea program scurt, iar în unele zile vor fi închise. În plus, autobuzele, troleibuzele și tramvaiele vor merge în regim de vacanță.

Phoenix si Trilok Gurtu, in premiera mondiala pentru Capitala Culturala Europeana

Timișoara se pregătește pentru competiția „Capitale Europene ale Culturii”, care poate determina dezvoltarea și revigorarea orașului prin intermediul culturii. Un prim pas va fi făcut în 20 decembrie, când orașul de pe Bega își va anunța oficial candidatura pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Sa redescoperim traditiile romanesti de Craciun

Spiritual vorbind, sărbătoarea Crăciunului este strâns legată de renaștere și de redescoperirea sinelui. Crăciunul este acea sărbătoare în urma căreia totul se redefinește. Pornind de la aceste considerente, se poate spune că sărbătoarea Nașterii Domnului este poate prilejul cel mai bun pentru redescoperirea tradițiilor românești.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Butin, orele 8 – 16; Șag (p), Jimbolia (str. Gh. Lazăr, Gh. Adoc, T. Vladimirescu, Spre Est, Ion Vidu și adiacente, T. Aman, Colonia Clarii Vii, Siloz Agricola San Giorgio), Lugoj (str. Vladimirescu, Mureșului, Teiului,

Top