Stirile din ziua: 6 decembrie 2012

Maria Grapini: Avem o educatie bolnava si o sanatate corigentă

Maria Grapini, candidat USL în Colegiul 3 Deputaţi Timişoara, s-a întâlnit în această lună de campanie cu mii de timişoreni. Întâlnirile nu au fost doar formale, sugestiile lor fiind însuşite de viitorul deputat al Colegiului 3 Timişoara, care a acceptat să le includă în programul său electoral şi să le prezinte cât mai urgent în Parlament.

Cornel Petroman, cel mai tare agent electoral al lui Petru Andea

Inspectorul şcolar general Cornel Petroman continuă o ciudată campanie de politică în şcoli. Ultimul episod s-a petrecut, miercuri, la Jimbolia. Liberalul Petroman, numit în funcție cu doi ani înainte de pensionare, a făcut campanie pentru candidaţii USL: Petru Andea şi Matei Suciu. A avut, probabil, și girul șefilor săi, invitatul de onoare fiind secretarul de stat Stelian Fedorca.

Cornel Samartinean: Am demonstrat ca si o companie de stat poate fi condusa eficient ca sa aduca profit

Cornel Sămărtinean, candidatul ARD pentru Colegiul I Deputați Timișoara, nu a făcut niciodată afaceri cu statul. Sămărtinean crede însă că principiile de management sunt aceleași peste tot, și în mediul privat, și în cel de stat. Candidatul ARD susține că, după ce a demonstrat că și o companie de stat poate fi condusă eficient, vreau să aplice aceleași principii și în activitatea de parlamentar.

Sorin Grindeanu cheama timisorenii la urne

Candidatul cu cele mai mari şanse din judeţul Timiş în obţinerea unei victorii categorice la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Sorin Grindeanu, îi roagă pe timişoreni să iasă într-un număr cât mai mare la vot. Ajuns la al doilea mandat de viceprimar al Timişoarei, Sorin Grindeanu vrea să dea acum mare lovitură. El candidează pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul II Timişoara.

Sfantul Nicolae, facatorul de minuni

Sfântul Nicolae, patronul Greciei, Rusiei şi al multor oraşe din Apusul Europei, sărbătorit pe 6 decembrie, este unul din cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, datorită multelor minuni săvârşite atât în timpul vieţii, cât şi după moartea sa. Arhiepiscopul Mirei Lichiei s-a născut în localitatea Patara din Asia Mică, în cea de-a doua jumătate a secolului al III-lea.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, joi, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Jimbolia (str. P. Șandor, Moților, Lorena), orele 9 – 15; Lugoj (str. T. Vladimirescu, S. Bărnuțiu, A. Vlahuță, Mureșului, Teiului), orele 9 – 17; Luncani de Sus, Luncani de Jos, Căpăt, orele 8 – 18.

Top