Stirile din ziua: 8 decembrie 2012

Nemultumit de deszapezire, Robu cere, din nou, capul lui Liviu Barbu

Nemultumit de deszapezire, Robu cere, din nou, capul lui Liviu Barbu

Primarul Nicolae Robu cere public demisia directorului ADP, Liviu Barbu, acuzat de incompetenţă crasă. De această dată, este vorba despre acțiunea de deszăpezire a orașului.

Beneficiarii proiectelor POSDRU rasufla usurati

În urma auditului de la finalul lunii noiembrie, Comisia Europeană – DG Ocupare, afaceri sociale şi incluziune a transmis o scrisoare Guvernului României în care se menţionează că auditorii de la DG Ocupare au observat îmbunatăţiri semnificative, atât la nivelul AM POSDRU, cât şi la nivelul Autorităţii de Certificare şi Plată, dar încă este prea devreme a se pronunţa asupra eficacităţii managementului, datorită numărului mic de cereri de rambursare verificate pe baza noilor proceduri, implementate în acest an, o nouă misiune de audit urmând a fi programată în primul trimestru al anului 2013.

Ce trist, se incheie „Anul Victoriei”

Pe bannerele electorale ale candidatului Ilie Sârbu, socrul partidului a dezvăluit, în exclusivitate pentru poporul român, că anul 2012 va fi „Anul Victoriei”. Românul a luat-o informația nerumegată și va sărbători zilele astea succesul USL în fața „hidrei băsiste”, rămânându-i totuși, de siguranță, înțeleapta vorbă din popor „Când o fi mai rău la fel să fie!”.

Voteaza, oricum votul tau (nu prea) conteaza!

O dată la patru ani ajungi să fii important. Ești alegător. În sfârșit, contezi și tu. Politicienii îți mănâncă din palme. Te flatează, îți spun cât de mult te iubesc. Îți spun că votul tău contează, că e foarte important. Pentru tine? Nu, pentru ei. Îți îndrugă verzi și uscate că, dacă vei merge la vot, îți va fi mai bine. Mult mai bine. Îi crezi și acum, după 22 de ani? Nu crezi că ar fi mai bine să-i sancționezi? Fie și prin neprezentare la vot. Crezi că merită să ieși pe vremea asta din casă să le dai votul?

Alegeri pe cod galben de ninsori

Alegeri pe zăpadă și viscol. Aceasta este „oferta” meteorologilor pentru sfârșitul de săptămână în care are loc scrutinul parlamentar. Sâmbătă după-amiază, Timișul intră sub cod galben de ninsori.

Top