Stirile din ziua: 5 decembrie 2012

Cornel Samartinean avertizeaza asupra vandalilor de campanie

Cornel Samartinean avertizeaza asupra vandalilor de campanie

Am primit informatii potrivit carora in noptile care urmeaza pana la alegerile de duminica, se pregatesc noi acte de vandalism la adresa materialelor de campanie ale candidatului Cornel Samartinean. Rugam pe aceasta cale autoritatile competente, in speta Politia Locala Timisoara, Inspectoratul judetean de Politie si Politia Municipiului Timisoara sa ia masurile care se impun pentru

Eugen Roventa, fost profesor la Politehnica, vrea sa fie senator in diaspora

Un fost profesor al Universităţii Politehnica din Timişoara vrea să-i reprezinte pe românii din diaspora în Parlamentul României, în calitate de senator. Eugen Ionel Rovenţa le cere votul românilor care fac parte din Colegiul 2 Diaspora. El locuiește la Ottawa, în Canada, unde colaborează cu Universitatea Carleton.

O sansa in plus la viata pentru copiii bolnavi de leucemie / FOTO

Copiii bolnavi de leucemie au, de acum încolo, șanse mai mari de vindecare. Centrul de Excelență pentru Tratarea Cancerului inaugurat la Timișoara face posibilă o diagnosticare mult mai precisă și, deci, stabilirea unui tratament adecvat. Peste un milion de euro pentru acest centru s-au strâns în urma unei campanii publice.

„Iepurele” Blaga si „testoasa” Suciu

Convins de Constantin Ostaficiuc și Alin Popoviciu, președintele național al PDL, Vasile Blaga, a venit să candideze pe colegiul senatorial de Sânnicolau Mare. I s-a spus că e doar o formalitate câștigarea acestui colegiu și nu va fi nevoit să facă absolut nimic. E arhisuficient renumele de Buldog, pentru a-i impresiona la maximum pe alegători, care vor da buluc la urne pentru a-și pune ștampila pe candidatul ARD.

„Craciunul e pentru toata lumea”, eveniment caritabil

Masteranzii de la Economie strâng lucruri pentru oamenii străzii. Dacă de Crăciun, de regulă, lumea adună cadouri pentru copii, niște tineri din Timișoara vor să îi fericească pe boschetari. Timișorenii cu inimă mare sunt invitați, vineri seara, să facă o faptă bună, la un eveniment caritabil, cu povești, dedicat oamenilor străzii.

Criza de la Dinamo poate readuce patru fotbalisti la Poli

Poli vrea să profite de criza acută prin care trece Dinamo Bucureşti şi încearcă „repatrierea” a trei tineri fotbalişti de mare perspectivă care au părăsit Timişoara pentru a se lansa în fotbalul mare la fosta echipă a miliţiei. În aceeaşi situaţie se află şi atacantul Mircea Axente.

Petru Ehegartner: „Doar printr-o participare masiva la vot schimbarea poate fi profunda si eficienta”

Ar fi putut foarte bine să stea acasă şi să se ocupe de afaceri, să călătorească sau pur şi simplu să huzurească. Petru Ehegartner a preferat însă să intre în politică şi să încerce o schimbare radicală. Candidatul USL pe Colegiul II Senat Timişoara a urcat treptat pe eşichierul politic. În 1997 intra în politică, pentru ca doar trei ani mai târziu să devină şef de campanie al PNL Timiş şi să fie ales ca preşedinte al PNL Timişoara. În 2008 a câştigat primul mandat de consilier local. La alegerile din 2012 l-a obţinut şi pe al doilea. Cu patru proiecte care ar putea schimba nu numai faţa Timişoarei, ci și a întregii ţări, Petru Ehegartner vrea să intre acum în parlament.

Mastile candidatilor

Știu că nu e deontologic să vorbesc despre cocoașa candidatului X, piciorul de lemn al politicianului Y sau de mucii din nasul parlamentabilului Z. Dar nu mă pot abține să citesc mesajul vizual pozitiv din afișele lor electorale. Căci cine mai aprofundează astăzi doctrine, programe electorale și promisiunile mai lungi decât o propoziție pe un amărât de fluturaș electoral? Mai nimeni. Rămânem cu portretul, să extragem din spatele zâmbetului candidaților tot ce au ei mai bun. Dacă au.

Fara apa calda si rece

Colterm anunț că, în vederea executării unor lucrări în punctul termic, miercuri, între orele 8 și 14, va întrerupe furnizarea apei calde de consum şi a apei reci livrate prin reţeaua hidrofor, la punctul termic 8C. Va fi afectată o parte dintre consumatorii care lucrează pe străzile V. Goldiş, H. Coandă şi Bd. Revoluţiei.

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – Zona Lunei – blocuri, Ion Neculce (p), Jokai Moor, Tata Oancea, Căciulata (p), Timiriazev (p), Cerbului, orele 9 – 17; Lugoj (str. T. Vladimirescu, S. Bărnuțiu, A. Vlahuță, Mureșului, Teiului), orele 9 – 17; Luncani de Sus, Luncani de Jos, Căpăt, orele

Top