Toti candidatii au pus stampila pentru „mai bine” / FOTO

Principalii candidați ARD și USL s-au prezentat încrezători la urne, în ciuda ninsorii și a viscolului. Indiferent de culoare politică și doctrină, toți au avut același mesaj, spunând. previzibil de altfel, că au pus ștampila „pentru mai bine” și „pentru România”.

Sămărtinean şi Mărieş au stat la coadă să voteze

Candidaţii ARD Cornel Sămărtinean (Colegiul I Deputaţi) şi Teodor Mărieş (I Senat) au contrazis realitatea din Timiş. Ei au fost nevoiţi să stea aproximativ 15 minute la coadă, pentru a putea vota la Şcoala generală 19 din Timişoara. „Am votat pentru ca banii timișorenilor să rămână în Timiș. Am votat pentru un drum european al României. Am votat pentru un candidat care știe și căruia îi pasă de timișoreni”, a spus Sămărtinean. Mărieş a recurs la memoria deţinuţilor, deportaţilor şi revoluţionarilor din Banat. „Mă gândesc la deținuții politici din Banat, la deportații din Banat, la urmașii eroilor din Banat. Îi blestem și azi pe toți cei care i-au ucis și zăpada le-a acoperit sângele. Cu acest gând am venit în Banat, să se aleagă praful de toți cei care au ucis în Banat. Am votat pentru bani mulți și trai bun în Banat”, a spus Mărieș.

Dugulescu: „Am votat pentru credinţă familie şi demnitate”

Marius Dugulescu, candidatul PP-DD pe Colegiu 3 Deputaţi Timişoara, a votat la acceaşi oră cu principalul său contracanidat, Maria Grapini. Dugulescu a votat chiar în acelaşi loc, la fosta școală generală 5. „Am votat pentru valori fundamentale pentru viitorul României, credinţă, familie şi demnitate”, a spus Dugulescu, imediat după ce a ieşit de la urne.

Grapini a votat pentru ca lucrurile să meargă mai bine

Maria Grapini, candidatul USL la Camera Deputaţilor pe Colegiul 3 Timişoara, a votat la ora 9.30 la Liceul Teoretic „Wiliam Shakespeare”. Grapini a picat cel mai rău dintre toţi candidaţii USL, având în Marius Dugulescu (PP-DD) şi Adi Orza ARD doi adevrsari de temut. “Am votat pentru o schimbare în bine și pentru ca lucrurile să meargă mai bine. Am votat pentru că în România se poate și mai bine,” a declarat Maria Grapini.

Sârbu, mai încrezător ca Bojin

Titu Bojin, Ilie Sârbu și Cătălin Tiuch au votat împreună la Remetea Mare, însoțiți de europarlamentarul PNL Cristian Bușoi. Cel mai încrezător a fost senatorul Ilie Sârbu, sigur că USL va obţine o victorie lejeră. „Am votat pentru o Românie puternică, pentru o schimbare până la capăt. Sper ca USL să facă peste 60% în Timiş şi un scor mare la nivel naţional. Sper ca lumea să iasă la vot”, a spus Sârbu. Optimist este şi preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin. „Am votat pentru un parlament care să fie în slujba oamenilor, pentru recâştigarea deminităţii Banatului. Votul de astăzi va readuce Timişul acolo unde ne este locul, în primele judeţe ale ţării. USL va face în Timiş între 55 și 58%”, a declarat Bojin. Încredere este cuvântul de ordine şi pentru liderul tineretului PSD, Cătălin Tiuch. „Am votat pentru un altfel de viitor, ca şi copilul meu şi ceilalţi copii să trăiască într-o ţară mai bună. Am speranţe foarte mari. Cei ce vor schimbarea vor veni la vot”, a declarat Cătălin Tiuch.

Cu mașina înzăpezită, Gheorghe David a votat „pentru mai bine”

Gheorghe David a rămas înzăpezit în drumul lui spre secția de votare. Și-a lăsat mașina și a venit pe jos să voteze. Micul incident nu i-a știrbit din optimist încă senatorului PDL. „Am votat pentru mai bine, sper eu. Votul meu a fost unul care duce în continuare spre Occident, pro-european și pro-american. Sper să fie la fel în toată țara. Am încredere că în Timiș și Timișoara se va păstra un echilibru al forțelor politice, benefic pentru întreaga zonă”, a declarat Gheorghe David, candidatul ARD pe Colegiul 2 Senat.

Grindeanu și Ardelean, la aceeași secție

Sorin Grindeanu, candidat pe Colegiul 2 Deputaţi, a venit zâmbitor la secția de votare. „Am votat pentru mai bine, am votat pentru ceea ce înseamnă un guvern care să readucă România pe drumul corect. Am votat pentru oameni tineri. Sper să vină cât mai multă lume la vot, i-aş îndemna să vină, în ciuda vremii nefavorabile”, a declarat Grindeanu. La aceeași secție a votat și Ben-Oni Ardelean, candidatul USL pe Colegiul 1 Senat. „Am votat pentru România. E momentul schimbării, după 22 de ani România poate beneficia de acea schimbare profundă. Sper că este o victorie tuturor românilor, a timişorenilor, a celor care cred că în România se poate mai bine”, a declarat Ardelean.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

informatica

Lejer cu bucovinenii. Informatica a câştigat cu un scor de curtea şcolii

Prim-divizionara de futsal Informatica Timişoara a reuşit un adevărat spectacol în partida cu Bucovina Vicov. Bănăţenii au creat magie prin fazele de poartă fără cusur, au marcat de câte ori au vrut şi au încântat puţina asistenţă cu driblinguri fine şi finalizări de manual.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lejer cu bucovinenii. Informatica a câştigat cu un scor de curtea şcolii

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vom avea încă 12 fântâni de cartier, fiindcă asta cer timișorenii, iar primăria e dispusă să plătească până la 239.000 de euro. Proiectul a trecut în CL cu multe abțineri și o dezbatere de câteva zeci de minute. Primarul Nicolae Robu a anunțat, cu această ocazie, că oricum „alegerile sunt câștigate dinainte” și că PSD ar face mai bine să nu boicoteze proiectele.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cu an și jumătate înainte, Robu a anunțat PSD: Alegerile sunt oricum câștigate dinainte! Nu se apropie nimeni!
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top