Poli aduce un fost campion de la Unirea Urziceni!

Trupa lui Valentin Velcea a avut un tur de campionat aproape perfect. Cu toate acestea, antrenorul lui Poli s-a arătat nemulţumit de fotbaliştii din atac. După venirea lui Mihai Dina, Poli pregăteşte o bombă pe piaţa transferurilor.

Poli este foarte aproape să transfere un atacant care a câştigat titlul de campion cu Unirea Urziceni în sezonul 2008-2009, atunci când ialomiţenii le-au suflat titlul timişorenilor. Este vorba despre Marius Bilaşco, un atacant care va împlini 32 de ani în luna iulie. Rapid este ultima echipă la care a evoluat fotbalistul născut în Piteşti.

Marius Bilaşco a mai evoluat la Poli în urmă cu 13 ani, în sezonul 2000-2001, când a evoluat în şase jocuri şi a înscris de două ori. În prima ligă, Bilaşco a adunat aproximativ 300 de jocuri şi a înscris de 60 de ori.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

ilie a spus: (ianuarie 25th, 2013 at 15:27 )

o altă epavă. După Petre, iată, dacă este adevărat, se mărește lotul de babe. Alo, bre, de ce aceștia nu joacă pe la Divizia A?! De ce nu se ia exemplul lui Hagi, oare, să se bazeze Velcea numai pe tineri?!

iliuta a spus: (ianuarie 25th, 2013 at 15:36 )

sa vedem cum vor decurge lucrurile la echipa. e o politica gandita pe termen scurt. chiar imediat. conteaza promovarea. ar trebui promovati totusi si juniori de la club. sunt cativa care ar trebui fortati. daca nu-i forteaza nimeni, atunci cum sa ajunga fotbalisti?

bobo a spus: (ianuarie 25th, 2013 at 17:27 )

In Antalya sunt TREI juniori! E drept – cei mai buni! Cat despre Bilasco, vad ca vine si el si GOGA si Mihalache si Olariu si altii prezentati pe aici! Probabil la intoarcere da vreo 6 afara Velcea.

bobo a spus: (ianuarie 25th, 2013 at 17:30 )

POLI nu are PILELE lui Hagi, sa fie promovata de arbitrii, iar in liga lui mitica sa i se „fabrice” 9 puncte! Fara alea, era langa Severin. Iar la promovare desi i-a avut pe Dica si altii, daca nu erau arbitrii, nu prindea nici locul 4! Recapitulati putin cum a fost cu promovarea!

edu a spus: (ianuarie 25th, 2013 at 17:47 )

cu goga nu-i adevarat, tu incerci toate variantele de atacanti liberi de contract. ai aflat ca au nevoie de un atacant sau tie mai usor sa scrii despre atacanti ca-s nume cunoscute de orice prost. billasco nu vine in B, vrea salar mare.

din club a spus: (ianuarie 25th, 2013 at 19:03 )

@edu
asa stiu si eu de la cineva din club ca vine bilasco. mi se pare cam batran dar poate ca ajuta echipa sa promoveze.

timisoreanul a spus: (ianuarie 25th, 2013 at 20:57 )

OK ! Varianta exact ca a lui Ov Petre . Experimentat , care poate fi o varianta acceptabila de liga 1-a . E nevoie de cel putin 2 fundasi si un portar . Asta ptr ca nici un sarb din linia de fund n-are valoare de liga 1-a . Marovici si Petrovici sunt modesti si de liga 2-a iar Nohai este…….cel mult de liga 2-a . Ne putem insa baza pe Seroni dar e prea putin . La mijloc Boldea , O Petre si Poparadu sunt baza iar in atac ne descurcam daca vine si Bilasco . Se asteapta mult mai mult de la Goge .

pif a spus: (ianuarie 25th, 2013 at 21:20 )

daca joaca bine, joaca daca nu,nu. la anul daca promoveaza vor lupta impotriva retrogradarii si cu 14 sau 16 echipe preconizate va fi greu cu juniori, nu ca nu sint buni, dar experienta conteaza mult la asta. din pacate juniorii trebuie rulati cel putin 2 ani in B inainte sa fie apti de Div.A si de aia care ar fi competitivi direct in A, nu prea avem. ma indoiesc si cu Rotariu ca va reusi, desi e interesul verilor Becali in joc. eu ii doresc tot binele din lume.

rafa a spus: (ianuarie 26th, 2013 at 07:33 )

si cu copiii din cadrul clubului ce facem? am vazut ca velcea a luat cu el ceva juniori. cred ca trei, dar toti fundasi. la poli sunt si juniori talentati in atac dar trebuie fortati.

bobo.....@rafa a spus: (ianuarie 26th, 2013 at 10:25 )

Care???? Un nume??? Balaure e cam mic si nu e mijlocas, DOAR BARBUT care ESTE IN ANTALYA??? Care altul ar putea juca ACUM in B, cu OBIECTIV PROMOVAREA??? Apropos, ai vazut vreun meci de juniori? Nu neaparat POLI, oricare altul?

bobo.....@pif a spus: (ianuarie 26th, 2013 at 10:30 )

In afara de Barbut, poate cu timpul si Plescan,Radosav,in masura in care vor putea varfuri, dar cu timpul!!! Poate Opris,Ardelean,Ciobanu, dar cu timpul! ACUM, cine ar putea juca in B, cu OBIECTIV = PROMOVAREA?………………………………………………..Cat despre Rotariu…dribleaza mult prea mult,vrea sa suteze numai el, nu zic ca nu are talent, dar…..NU STIE SA PASEZE!!!

bobo.....@rafa a spus: (ianuarie 26th, 2013 at 11:28 )

Care? Un nume? Care atacant de la juniori, in afara de Barbut?

@bobo a spus: (ianuarie 26th, 2013 at 15:11 )

daca toate echipele ar adopta politica ta, fotbalistii ar trebui clonati, nu crescuti. bine ca au curaj sa-si forteze juniorii echipe gen barcelona sau dortmund. cum sa faca pasul de la juniori la seniori? sau cand? la 27 de ani? ai dat cateva nume. ei, asta e si ideea, sa-i bagi in meciurile mai usoare. sau in a doua repriza, cand rezultatul ti-o permite. poli ar trebui sa creasca jucatori, pentru care potential si materie prima, nu sa-i lase pe copii sa pelce de nebuni.

bobo.....@rafa,pif si altii... a spus: (ianuarie 26th, 2013 at 16:04 )

Azi la ora 10,00 a fost meci:Poli-juniori A cu Ripensia, o echipa de campionat municipal. Ati fost? Nu,bineinteles! Pacat! Sa vorbesti fara sa vezi e foarte usor si se practica in Romania!

@@bobo.....@. a spus: (ianuarie 26th, 2013 at 17:22 )

Azi la ora 10,00 a fost meci Poli-juniori A – Ripensia, din campionatul municipal, e drept, pe primul loc. Pacat ca n-ai fost si numai vorbesti!

dorian a spus: (ianuarie 26th, 2013 at 18:39 )

o generatie nu poate scoate mai mult de trei jucatori ok, si atunci e chiar o minune. nu trebuie sa fie toti pregatiti pentru prima echipa, ar fi culmea. dar cei care merita sa fie fortati. stai linistit, mai suntem si altii care mergem la jocurile juniorilor, nu mergi de unul singur. mai suntem si din cei care vorbim in cunostiinta de cauza.

pif a spus: (ianuarie 26th, 2013 at 19:24 )

spun de la inceput ca nu am fost la meci. mi-ar fi destul de greu fiind la exact 2476 km distanta dupa Maps. dar nu cred ca asta e important. juniorii care fac pasul la prima echipa trbuie sa fie competitivi, cu perspectiva la anul in Div.A. povestile cu fortatul le-au incercat si craiovenii cu Mititelu in frunte, un mare demagog dealtfel. rezultatul a fost ca au retrogradat sportiv dupa ce s-au zbatut in zona retrogradarii cu echipa aia atit de „frumoasa” ani de zile si nu inteleg asemanarea cu Barcelona si Dortmund ? Messi o fi barcelonez ? singura echipa din toate campionatele si care se bate onorabil e echipa basca Bilbao, cred. trebuie intensificat muna cu juniorii, inca nu e suficient ce se face. vrem juniori competitivi la 18 ani nu la 28. @timisoreanu. Marovici si Petrovici nu au ce cauta in prima divizie dar mai sint stoperi sirbi bunicei dar trebuie vizionati, sint doar la max. 200 km distanta.

teo@bobo,rafa,edu etc a spus: (ianuarie 26th, 2013 at 19:44 )

Baieti , usor , usor si nu va jigniti . Ma bucur ca va contraziceti si tineti la argumentele voastre . Inseamna ca sunteti POLISTI . Parerea mea este ca aveti toti dreptate pe….jumatate . Este obligatoriu sa ai 2 jucatori sub 21 ani obligatoriu in teren . ok ! Nu poti atinge obiectivul promovand prea multi juniori in prima echipa , dar ….in locul celor 2 sub 21 ani poti rula si juniori daca tot e obligatoriu . dobricean si artean au primit sanse dar au jucat slab si foarte slab . Un anitoiu insa putea primii sanse sa joace . In locul lui marovici {modest} ar fi putut evolua un junior ambitios si tenace . Sunt posturi deficitare {fund laterali } unde pot fi incercati juniori talentati . Dar repet pe pozitia celor sub 21 ani . Dinamo 2 cu cei mai buni juniori pot cadea din liga 2-a . Deci atentie maxima , 1 maxim 2 juniori pot fi promovati .

dodo a spus: (ianuarie 26th, 2013 at 20:01 )

velcea a luat juniori de ochii lumi sa nu ii sara lumea in cap…doar si el o zis asta si stim cu totii cat de mult iubeste el promovarea tinerilor si pe cine o luat 2 fundasi si un mijlocas.bodo sa iti mai zic ceva am inteles de la oamenii de pe la club ca radosav deja a plecat de la poli stiti ceva???

bobo.....@.dodo a spus: (ianuarie 27th, 2013 at 08:27 )

Nu stiu pe cine aperi,sau reprezinti,dar daca nu sti Velcea a jucat,anul trecut cu Fl.Ilie TITULAR si sti cati ani avea? Barbut e o extrema dreapta de mare viteza,peste Torje, iar cei doi stoperi si mai ales Bocsan, ar putea eventual face fata in B, chiar cu obiectiv promovarea! Daca pleaca Radosav?Asa a plecat si Daminuta! Si?…..Iar a venit,iar a plecat! o intrebare concreta:care junior e , acum peste Bostina?

bobo.....@ dodo a spus: (ianuarie 27th, 2013 at 16:42 )

ai auzit de unul Bellu,oare cine l-a promovat?

dodo a spus: (ianuarie 27th, 2013 at 19:24 )

nu apar pe nimeni vreau doar binele echipei ACS si daca ii asa cum am auzit ca radosav ar fi plecat parerea mea ii ca ACS a luat o decizie proasta ca el cu barbut erau golghetarii echipei jun A si mai zicem ca la poli nu ii pe pile si relati si toti lingai s.au strans la ACS

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude. Cântarul oficial se va desfăşura, vineri, 26 aprilie, de la ora 18.00, la Iulius Town. După o carieră impresionantă la amatori, unde a câștigat 9 titluri de campion național, 3 titluri de campion european,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”

Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată
Pe cai mari, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri, Nicolae Robu și Alfred Simonis promit să se înțeleagă atunci când vor fi primar și președinte de consiliu județean. Vor fi ”prieteni” și vor colabora pentru județ și pentru atragerea de noi investiții. Nu au fost prieteni când unul era primar și unul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis și Robu, cei mai buni prieteni ”administrativi”. Cei doi promit că vor colabora pentru județ și Timișoara
Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor
Primăria Municipiului Timișoara și Arhiepiscopia Timișoarei vor semna, în perioada imediat următoare, un contract de închiriere a imobilului de pe bulevardul Loga nr. 3, în vederea desfășurării activității Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19. Clădirea cu demisol, parter și etaj, în suprafață totală de 1.145,3 mp, a fost verificată deja de către echipe de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 are asigurat un spațiu adecvat pentru funcționare
Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an la proiectul West Summer University (WSU), universitatea de vară destinată elevilor începând cu vârsta de minimum 16 ani, organizat la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), care simulează toate aspectele vieții de student. În acest an, acesta va avea loc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student
Sediul Prefecturii Timiș găzduiește de la această oră ședința Guvernului României. În frunte cu primul ministru, Marcel Ciolacu, miniștrii dezbat  în sedință  mai multe proiecte.  Lista include și trei asemenea proiecte extrem de importante pentru județ. Vorbim despre cele referitoare la Institutul Oncologic, cel de aprobare a indicatorilor pentru noul stadion care va fi ridicat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectele noului stadion, al Institutului Oncologic și cel al PTF Beba Veche au fost aprobate in ședința de guvern de la Timișoara
Top