Stirile din ziua: 23 ianuarie 2013

Inca o revenire de exceptie la Poli?

Conducerea lui Poli este aproape să perfecteze un transfer de excepţie, care ar întări semnificativ compartimentul ofensiv, acolo unde doar revelaţia Cristi Boldea a dat satisfacţie deplină în turul campionatului. Aflată în liga secundă, Poli este una din puţinele echipe din România care nu se plânge din cauza problemelor financiare, ceea ce face să fie luată în seamă chiar şi de unele vedete din Liga I.

Ceata deasa peste Casa Muhle

Pe zi ce trece, cazul Casei Mühle aduce tot mai mult a nebuloasă. Asta, ca să nu zic că s-a ajuns într-o fundătură. În mare, problema e cunoscută. O clădire din patrimoniul municipalității a ajuns – naiba știe cum! – pe mâinile baștanilor romi. Care au demolat o bună parte din imobil, cu gândul probabil de-a construi în locul lui un palat cu turnulețe.

Hoti de curent, debransati la Cerneteaz

Polițiștii și reprezentanții Enel au debranșat, miercuri dimineață, cu scandal, mai multe familii din Cerneteaz care se racordaseră ilegal la rețeaua de electricitate. Mai multe persoane au acum dosare penale pentru furt calificat. Polițiștii și angajații companiei de electricitate au efectuat, miercuri dimineață, percheziții la mai multe familii de romi din Cerneteaz, care s-au legat

Titu Bojin: „Nu am reusit sa fac tot ce mi-am propus, deci nu am nici macar un procent de 100%”

La şapte luni de la preluarea mandatului, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin (PSD), susţine că şi-a îndeplinit promisiunile în proporţie de 70-80%. Bojin povesteşte deschis despre ce a făcut, despre cum va arăta noua organigramă a CJT, dar şi despre fostul preşedinte, Constantin Ostaficiuc.

Prefectul de Timis tine audiente in judet

Prefectul Eugen Dogariu are, vineri, audienţe la Variaş şi Periam. De la ora 11, Dogariu va fi prezent la primăria din Variaş. Două ore mai târziu, va merge în primăria din Periam, pentru a cunoaște problemele oamenilor din zonă. Cei care doresc să discute cu prefectul trebuie să se înscrie în audiențe, la secretariatele celor

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Murani, Pișchia (p), orele 11 – 15; Grabaț (SC Comagra, ferma 4 Smithfield), orele 9 – 17; Jimbolia (p), orele 9 – 15; Lugoj (str. Vladimirescu, Vlahuță, Bărnuțiu, Teiului, Mureșului, Timișorii), orele 8 – 18.

Top