Stirile din ziua: 18 ianuarie 2013

Inscris de mai putin de un an in partid, Andrei Stanus este presedintele TNL Timisoara

Inscris de mai putin de un an in partid, Andrei Stanus este presedintele TNL Timisoara

Alegerile de la TNL Timișoara s-au terminat mai repede decât fusese preconizat, cu o mare surpriză. Considerat outsider, Andrei Stănuș i-a luat fața lui Claudiu Chira și, cu numai cinci voturi în plus, a devenit președintele organizației municipale a tineretului liberal.

Dupa miezul noptii, TNL Timisoara va avea presedinte

Alegerile pentru funcția de președinte al TNL Timișoara au început vineri seară, pe un frig pătrunzător, la Casa Tineretului. În cursă s-au înscris trei candidaţi: Andrei Stănuş, Claudiu Chira şi Miroslav Stanici. N-au lipsit discursurile încurajatoare și anunțurile de susținere pe față, din partea liberalilor „bătrâni”.

Paisie sustine ca a facut „Casa de Ajutor Reciproc” din bani europeni

Avocatul Arhiepiscopiei Timişoarei în dosarul „Şpagă din bani europeni”, Flaviu Ciopec, a găsit o metodă de a-i scăpa de închisoare pe Paisie Lugojanul şi acoliţii lui. În ultimele zile, la DNA au fost audiaţi mai mulţi martori în cazul unui furt de bani europeni, în care înalte feţe bisericeşti de la Timişoara, în frunte cu Paisie Lugojanul, sunt îngropate până la gât.

Factorii implicati in dezvoltarea astmului bronsic

Astmul bronșic este o afecțiune cronică dată de inflamația bronhiilor medii, ca rezultat al acțiunii multiplilor factori atât genetici, cât și de mediu. Astmul bronșic, deși dat de o inflamație permanentă a bronhiilor, se caracterizează prin simptome episodice accentuate de diverse cause ca alergeni, infecții, condiții meteo etc.

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecţiuni survenite pe reţaua termică primară, vineri, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei calde de consum şi căldurii, la punctele termice 27, 28, 29, 38, 39,40 şi 41. Vor fi afectaţi consumatorii care domiciliază în zonele Lipovei şi Ion Ionescu de la Brad.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, vineri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Timișoara: Jimbolia (Zona Clarii Vii), orele 9 – 15, Luncani de Sus, Luncani de Jos, Lugoj (str. Vladimirescu, Bărnuțiu, Vlahuță, Teiului, Mureșului), Otvești, Sacoșul Turcesc, Stamora Română, Icloda, Berini, orele 8 – 17.

Tragedia de la „Bega”: prima gravida moarta in spital in ultimii sapte ani

Ar fi trebuit să fie zile pline de bucurie pentru familia Alinei Lazăr, după ce a venit pe lume băiețelul pe care și l-au dorit atât de mult. Femeia de 30 de ani a murit însă în spital, așa că soțul ei, aflat în stare de șoc, se pregătește de înmormântare. Moartea Alinei Lazăr este prima din ultimii șapte ani înregistrată în Clinica „Bega”. Medicii așteaptă acum rezultatul necropsiei, care va stabili ce s-a întâmplat și dacă tragedia putea fi prevenită.

Top