Stirile din ziua: 10 ianuarie 2013

Kasai e insistent, mai da o data examen pentru sefia ITM

Kasai e insistent, mai da o data examen pentru sefia ITM

Trezorierul PSD, Pavel Kasai, îşi mai încearcă o dată şansa la concursul pentru şefia Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș. El va susţine concurs pentru această funcţie pe 21 ianuarie, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Titu Bojin trimite acasa politrucii PD-L

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, le-a cerut, joi, șefilor de deconcentrate ajunşi pe funcţii doar pentru că erau membri PD-L să-şi prezinte demisia de onoare. În plus, a anunțat că nu-i primește în PSD, ca să-și salveze fotoliile. Le va permite însă să rămână în instituțiile respective, dacă știu meserie și sunt plăcuți de colegi.

Elicopterul „Brandului” vs avionul Titului

Pe vremea când n-aveau nimic unul împotriva celuilalt, ba din contră, Constantin Ostaficiuc și Titu Bojin au decis, într-o largă majoritate politico-administrativă, că CJT are nevoie de un elicopter pentru situații de urgență. Că era vorba de o chestiune de viață și de moarte o spune și faptul că decizia a fost luată de majoritatea PSD, PNL, PNȚCD, chiar dacă era și în asentimentul executivului județean condus de pedelistul Constantin Ostaficiuc.

Top