Stirile din ziua: 25 ianuarie 2013

Francezii au trimis in Romania inca un avion cu tigani

Francezii au trimis in Romania inca un avion cu tigani

Peste 100 de țigani s-au întors în România din Franța. Ca de obicei, au venit cu cursă charter, plini de bagaje și cu gândul la întoarcerea în Hexagon. Ar putea fi însă unul dintre ultimele „transporturi” de romi cu ajutoare de repatriere, proveniți din Franța.

De ce regiunile n-au nevoie de socri si sefi de loje

De peste 20 de ani vorbim de nevoia unei reale descentralizări, de tot soiul de variante de regionalizare administrativă a României, ca finalmente treaba să fie făcută în 2013 cumva de voie, de nevoie. N-ar fi contat de-a lungul anilor argumentul unei autonomii care să susțină un alt fel de dezvoltare regională, cu alocări bugetare după cu totul alte criterii decât cele dictate de influența vătafului de Bacău, Cluj, pe vremuri, ori Vrancea Dâmbovița sau Constanța în prezentele partide de guvernământ.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Aeroport (p, zona blocuri), Calea Ghirodei (p), orele 9 – 16; Giarmata Vii (str. Parcului, Cerna, Viorelelor, Magnoliei, Bisericii, Înfrățirii, Izlaz, Teilor, Zona Aeroport – blocuri, hangare Aeroport), Jimbolia (Zona Gării), orele 9 – 16; Beba Veche (pichet Poliția Frontieră), orele

Top