Stirile din ziua: 16 ianuarie 2013

Directorul sportiv Rosenblum nu-l ajuta pe managerul sportiv Rosenblum

Directorul sportiv Rosenblum nu-l ajuta pe managerul sportiv Rosenblum

Valentin Velcea l-a mandatat pe Călin Rosenblum, managerul sportiv al clubului, imediat după terminarea turului în Liga II, să încerce să convingă doi fotbalişti crescuţi la LPS Banatul să semneze cu Poli. Ca de fiecare dată când a fost vorba despre un transfer de la LPS Banatul la Poli, Rosenblum s-a întors cu deja cunoscutul

Bulibasa si autonomistul sau cauza si efectul

Procurorii și polițiștii timișoreni au făcut mai multe descinderi, căutând o așa-numită grupare a naționaliștilor autonomi. Cu doar câteva zile înainte, gruparea în cauză anunța premierea cu o sumă modică a țigăncilor sterilizate. Câteva asociații care nu mai pot de dragul drepturilor omului și fac alergie la discriminări au făcut nițel tămbălău, iar procurorii au intervenit prompt, probabil în lipsă de activitate.

Criza de „oua” in Timis

Nu m-aș mai fi aplecat asupra subiectului cu schimbările anunțate de USL Timiș la instituțiile deconcentrate ale statului ori asupra luptei primarului cu șefii de regii, dacă responsabilii cu astfel de mișcări absolut politice n-ar abunda în ipocrizie. Ce-ar fi interesant în faptul că niște mai-mari locali vor să schimbe niște activiști de rangul doi, ai PDL, cu alți activiști de rangul doi, ai PSD, PNL, UNPR, PC?

Greva spontana la CFR

Angajații CFR Călători au intrat, miercuri dimineață, în grevă. Acțiunea nu este organizată de sindicat, ci este una spontană. Oamenii sunt revoltați că nu și-au primit salariile. Există trenuri oprite și mii de călători blocați.

Agitatie la TVR Timisoara, vin rezultatele contestatiilor

Angajații TVR Timișoara află, miercuri sau joi, cine își pierde locul de muncă. Vor fi anunțate rezultatele contestațiilor după evaluarea internă. Inițial, oamenii au putut contesta doar modul în care s-a făcut evaluarea. Se pare însă că, la București, comisia de contestații a reevaluat fiecare punctaj, așa că pot apărea surprize.

Paisie Lugojanul, „povestit” la DNA de fostii angajati ai centrelor educationale

Procurorii DNA Timişoara au audiat primul martor în dosarul „Şpagă din bani europeni”, girat de Arhiepiscopia Timişoarei. Sunt inculpați în acest dosar Preasfinţitul Paisie Lugojanul, episcopul vicar al Timişoarei, preoţii Alin Cuza şi Cristian Pavel şi contabila Mihaela Zărie. Cu toții pot ajunge la închisoare.

Timisorenii, rugati sa dea jos antenele de pe blocuri

Poliția Locală Timișoara face apel la timișoreni, să ia măsuri pentru îndepărtarea antenelor neutilizate în prezent și amplasate pe clădiri înainte de 1989. Potrivit Legii 50/1990, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, lucrările de desființare a unor construcții sau lucrări executate fără autorizație, dispuse de organele de control abilitate sau de instanță, pot fi executate

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecţiuni survenite pe reţaua termică primară, miercuri, între orele 8 și 14, va întrerupe furnizarea apei calde de consum şi căldurii la punctele termice: 13 şi 50. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe următoarele străzi: A. Saligny, Arieş, Ceaikovski, Craiova, Culturii, Feleacul, Negoiul, Siret, precum şi pe Bd.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Seceani (p), Luncani de Sus, Luncani de Jos, Căpăt, Lugoj (str. Vladimirescu, Bărnuțiu, Vlahuță, Teiului, Mureșului), orele 8 – 17; Grabaț (SC Comagra, ferma 4 Smithfield), Periam (SC Periatim – ferme zootehnice, fermele Smithfield Igriș

Top