Stirile din ziua: 14 ianuarie 2013

Copiii Timisoarei, interzisi la Poli!

Fotbaliştii de la Centrul de copii şi juniori al lui Poli nu au trecere şi la echipa mare. În plină campanie de recâştigare a identităţii, conducerea şi staff-ul tehnic de la Poli ignoră juniorii talentaţi din cadrul clubului. Echipa este susţinută în proporţie de 100% din banii timişorenilor şi timişenilor, dar copiii bănăţenilor au uşa închisă la echipa mare.

Descinderi la Nationalistii Autonomi, dupa ce au propus premierea tigancilor sterilizate!

Exces de zel cel puțin suspect. De asta dau dovadă polițiștii timișoreni, care au descins, luni dimineață, la locuințele unora din membrii grupării Naționaliștii Autonome, coordonați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara. Acțiuni similare n-au avut însă loc nici măcar o singură dată în urma unor sesizări ale timișorenilor terorizați de romi.

Liberalii vor de la „centru” mai multe functii decat PSD-istii

Filialele PNL şi PSD din Timiş şi-au trimis propunerile pentru funcţiile de secretari și subsecretari de stat, şefi de agenţii sau companii naţionale. În timp ce liderul PSD Titu Bojin a anunţat că a nominalizat patru persoane pentru aceste funcţii, preşedintele PNL Timiş a trimis cinci propuneri la Bucureşti.

Intreruperi de curent

Compania Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Jimbolia (str. Spre Est, Costache Negruzzi, Calea Timișorii), orele 9 – 15; Gătaia (primărie, str. Carpați, Republicii, blocuri Centru), Luncani de Sus, Luncani de Jos, Lugoj (str. Vladimirescu, Bărnuțiu, Al. Vlahuță, Teiului, Mureșului), orele

Top