Stirile din ziua: 19 ianuarie 2013

Popoviciu face curatenie in PD-L dupa „lista lui Bojin”

Popoviciu face curatenie in PD-L dupa „lista lui Bojin”

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, pare să se fi dezis de primarii PD-L pe care i-a pupat înainte de alegeri. El i-a făcut cadou lui Constantin Ostaficiuc lista cu primarii „portocalii” dispuşi la orice oră să intre în PSD. Mare parte din ei vor fi dați afară din partid în scurt timp.

„Ole, ola, granita la Orsova!”

De câte ori nu ne-am gândit în tinerețile noastre ce-ar fi fost să ne fi născut cu vreo 500 km mai la vest? Nord-vest. Cu ce am greșit de-a trebuit să ne mândrim că suntem români, când foarte bine, chiar mai bine, puteam să ne fălim că suntem austrieci? Nu știu dacă și Adrian Severin și-ar fi dorit din adolescență să fie vienez, să mănânce tartă Linzer cu prune și gem, dar cu siguranță acum se felicită că este român.

Andrei Chiliman, infierat cu manie liberala de liderii PNL din vestul tarii

Președinții filialelor PNL din cele patru județe din vestul României (Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș) îl pun la zid pe Andrei Chiliman, primarul Sectorului I. Aceasta, după ce Chiliman a avut câteva declarații acide la adresa comandantului suprem al PNL, Crin Antonescu. Or, dacă dai în Crin, dai în fabrici și uzine, dai în mișcarea liberală și în întreg partidul.

Top